Zanimljivosti

MIRKA JE PO OCU DOBILA IME, ALI NIKO NIJE ZNAO ZA NJENU TUŽNU PRIČU: Glumica ne govori javno o roditeljima, ovu tajnu skrivala je od svih (FOTO)

Simbolika jednog slova zauvek će jo buditi emocije.

22.11.2023 19:02

MIRKA JE PO OCU DOBILA IME, ALI NIKO NIJE ZNAO ZA NJENU TUŽNU PRIČU: Glumica ne govori javno o roditeljima, ovu tajnu skrivala je od svih (FOTO)
Foto: Nikola Mutić

Mirka Vasiljević (33) je srpska glumica koja je rođena u Beogradu. Veoma mlada je stekla popularnost, posebno tokom jedne od glavnih rola u seriji "Ljubav, navika i panika". Mirka je od tada deo javnosti i njena intima je često predmet medija. Od kada je između nje i fudbalera Vujadina Savića planula ljubav, pitanja o tome kada će stati na ludi kamen gotovo se svakodnevno postavljaju. Međutim, oni za to mnogo ne haju već uživaju u svojoj velikoj porodici koju čine njihovo četvoro dece.

foto:Vladimir Lukic

Mirjana Vasiljević i Vujadin Savić

 

Iako se o njenom emotivnom životu godinama govori, prava enigma je glumičina porodica. Naime, Mirkin otac Mirko, po kome je dobila ime, preminuo je kada je bila veoma mlada. Mirka je odrasla sa majkom Mirjanom Vasiljević, koja je direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološke usluge i usluge vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije i Crne Gore.

U svojoj 15. godini, Mirjana se opredelila za vazduhoplovstvo i nakon prakse u srednjoj školi u kontroli letenja, prošla je regrutaciju i od asistenta na sektoru, preko svih pozicija u Sali na sektoru, specijaliste, instruktora, šefa odeljenja, načelnika, stigla do sadašnje funkcije.

youtube/ ajbalkans

Mirjana Vasiljević je majka Mirke Vasiljević

Mirka nikada javno nije govorila o uspesima svoje majke, ali jeste o ocu koji je umro, a po kom je dobila ime. U jednom intervjuu, glumica je rekla da su to neke teme koje ona stvarno nikada nije pričala u medijima i koje se ne moraju preterano pričati. Ona se uvek trudila da njeno pojavljivanje bude zbog posla i nikada nije delila porodične stvari. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda joj je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u njenom životu .

BONUS VIDEO:

Komentari (0)