Zanimljivosti

BILA JE PRVA PRATILJA MIS SVETA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Javnost je brujala o njenim brojnim muškarcima a onda se sve promenilo! (FOTO+VIDEO)

Prijanka Čopra preotela joj je titulu najlepše žene na planeti.

08.12.2023 10:02

BILA JE PRVA PRATILJA MIS SVETA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Javnost je brujala o njenim brojnim muškarcima a onda se sve promenilo! (FOTO+VIDEO)
Profimedia

Italijanska javnost upoznala je Džordžiju Palmas (41) početkom 2000. godine kada je zauzela drugo mesto na takmičenju Mis sveta, gde je izgubila od Mis Indije, Prijanke Čopre. Nakon ovog takmičenja, Džordžija se pojavila u raznim televizijskim emisijama, gde je stekla veliku popularnost.

Svoj televizijski debi imala 2001. godine u emisiji Buona Domenica. Tokom dve televizijske sezone, 2002/2003 i 2003/2004, bila je deo emisije Striscia la notizia, gde je dobila još veću popularnost. Nakon napuštanja ove emisije, pojavila se u letnjoj ediciji Lucignolo na kanalu Italia 1, zajedno sa Elanom Barolo. Takođe, bila je deo Rai 1 emisije I Raccomandati. Bila je zaštitno lice brenda donjeg veša "Cotton Club". U februaru 2005. godine, ova lepotica se pojavila na naslovnoj strani Max Magazina, privlačeći pažnju svojom provokativnom fotografijom. Kako je bila velika potražnja za njenim slikama, Džordžija je 2006. godine pozirala potpuno gola za kalendar pomenutog magazina, što je izazvalo ogromnu popularnost među muškarcima. Od 2004. do 2011. godine,Džordžija je bila verena za fudbalera Dejvida Bombardinija. Danas uživa u ljubavi sa plivačem i italijanskim olimpijcem Filipom Magninijem.

Profimedia

Džordžija Palmas osvojila je drugo mesto na izboru za Mis sveta 2000. godine

 

Džordžija Palmas: Život i karijera popularne lepotice

Džordžija Palmas rođena 5. marta 1982. godine u Kaljariju, stekla je popularnost kao šougrl na televiziji. Svojom lepotom uspela je da osvoji drugo mesto na izboru za Mis sveta 2000. godine, što je dodatno doprinelo njenom statusu. Pored toga, vodila je program Paperissima Sprint, koji je bio veoma popularan, kao i emisiju Tastes of Love na kanalu Real Time zajedno sa svojim suprugom Filipom Magninijem, bivšim italijanskim plivačem. Takođe, pobedila je na takmičenju The Island of the Famous 2011. godine. Iako je kao dete sanjala o karijeri astronauta, sudbina ju je odvela na malim ekranima.

 

 

 

Privatni život poznate lepotice
 

Njen ljubavni život takođe je bio u fokusu javnosti, posebno pre nego što se udala za Filipa Magninija. Pre braka sa plivačem, Džordžija je bila u vezi sa fudbalerom Dejvidom Bombardinijem, sa kojim ima ćerku Sofiju, rođenu 2008. godine. Nakon toga, 2012. je bila verena za Vitoria Brumotija, biciklistu poznatom iz emisije Strip The News. U jednom intervjuu, izrazila je želju da se uda za njega i šaljivo dodala da bi na venčanju bicikl bio deo ceremonije.

 

 


Nakon što se upoznala sa Filipom Magninijem, njih dvoje su postali par 2018. godine, a godinu dana kasnije su zajedno vodili emisiju Tastes of Love. Venčali su se, a 2020. godine dobili su ćerku Miu. Njihova ljubavna priča i porodični život i dalje su predmet interesovanja javnosti.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)