Zanimljivosti

LEPOTOM JE POKORILA JUGOSLAVIJU, A ONDA JE ZBOG NESREĆE NESTALA: Anči Dabetić posle tragedije nije izlazila iz kuće, evo kako je prebolela (FOTO)

Ljubav prema muzici jača od svega da se ponovo vrati na scenu.

30.01.2024 19:02

LEPOTOM JE POKORILA JUGOSLAVIJU, A ONDA JE ZBOG NESREĆE NESTALA: Anči Dabetić posle tragedije nije izlazila iz kuće, evo kako je prebolela (FOTO)
youtube.com/printscreen

Andrijana Dabetić, poznatija kao Anči, bila je izuzetno popularna pevačica devedesetih godina. Njen muzički uspon započeo je 1992. godine, a pored muzičke karijere, bila je i poznata kao Mis Jugoslavije 1994. godine. U svojoj karijeri snimila je šest albuma pre nego što se povukla sa scene.

youtube.com/printscreen

Andrijana Anči Dabetić lepotom je pokorila Jugoslaviju

Tragičan gubitak partnera

Anči se povukla sa muzičke scene nakon tragičnog događaja kada je u saobraćajnoj nesreći nastradao otac njenog deteta. U tom veoma teškom periodu za nju i njenog sina, odlučila je da se povuče i nije želela da se eksponira, te nije izlazila iz kuće.

– Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim – izjavila je jednom prilikom Anči za Svet.

youtube.com/printscreen

Ovako danas izgleda Andrijana Anči Dabetić

Povratak na scenu

Posle desetogodišnje muzičke pauze, Anči se 2021. godine ponovo vratila javnosti i iznenadila svojim izgledom gostujući u emisiji "Grand news". Istakla je da je mlađe generacije prepoznaju više kao pevačicu, dok je stariji i dalje pamte kao misicu.


- Mlađe generacije me znaju kao pevačicu. Kad ljudi traže po internetu podatke o meni, naravno da im izađe i to da sam izabrana za najlepšu, pa mi kažu ''Jao, vi ste bili misica'', ja kažem to je bilo odavno 1994. godine. A starije generacije koje su rasle sa mnom pamte taj period da sam bila misica. Međutim, pevanje je moja prva i najveća ljubav - rekla je Anči.

Anči je svojim povratkom na scenu pokazala da je njena ljubav prema muzici jača od svega i da se ponovo raduje pevačkoj karijeri koja je obeležila njen život.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Milena

26.03.2024 12:44

Ama zeno ne pamte te ni stari ni mladi,uzivaj u svojoj masti, a izgledas kao svaka prodavacica kupusa i krompira.