Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O OVIM FOTOGRAFIJAMA PEVAČICE IZ DUBAIJA: Zanemećete pred prizorom (FOTO)

Sanja Dolažal pokazala je lepote daleke zemlje.

26.01.2024 11:01

SVI PRIČAJU O OVIM FOTOGRAFIJAMA PEVAČICE IZ DUBAIJA: Zanemećete pred prizorom (FOTO)
instagram/sanjadolezal

Hrvatska pevačica Sanja Doležal, u 60. godini, delila je svoje nedavne avanture sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nakon što je uživala u zimskom šarmu planine Žumberak, sada je odlučila da istraži Dubai.

U seriji Instagram postova, Sanja je prikazala svoje vreme provedeno u Muzeju budućnosti, izražavajući svoje divljenje prema futurističkom čudu. Fotografisala je robotske pse i srebrno-crvenog humanoidnog robota, uranjajući u inovativne prikaze. Njeno divljenje arhitekturi bilo je očigledno dok je hvalila strukturu, nazivajući je jednom od najlepših zgrada na svetu.

Tokom posete Abu Dabiju, Sanja se fotografisala ispred džamije šeika Zajeda, noseći beli hidžab i lanenu haljinu. Opisujući iskustvo kao "neverovatno i nerealno lepo," dobila je veliki broj komplimenata od svojih fanova, posebno za svoju elegantnu odeću, a neki su čak šaljivo pitali da li je to zaista ona na fotografiji.


Nedavno je pevačica uživala u zimskom periodu i podelila je divnu fotografiju sa Žumberka. Nasmejana ispred niza drva za ogrev, Sanja se fotografisala sa štapovima za hodanje, uživajući u sunčanom danu i slikovitom okruženju. Njen opis izražava njenu zahvalnost za "predivnu zimu na planini".

 

 


Kontrastna iskustva Sanje Doležal, od mirnih zimskih pejzaža Žumberka do futurističke privlačnosti Dubaia, odražavaju njene raznovrsne interese i radost koju pronalazi u istraživanju novih i zanimljivih okruženja.

Inače, Sanja, koja danas ima 60 godina, jedna je od retkih za koju mnogi kažu da godine sa dostojanstvom prihvata. Prelepo izgleda i ponosno nosi svoje godine na čemu joj mnoge dame zavide.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)