Zanimljivosti

O PROVOKATIVNOM IZDANJU DOLI PARTON NE PRESTAJE DA SE PRIČA: Sa 78 godina i dalje izaziva kontroverze, ovo je njen komentar!

Američka pevačica i kantautorka privlači veliku pažnju medija.

24.01.2024 19:30

O PROVOKATIVNOM IZDANJU DOLI PARTON NE PRESTAJE DA SE PRIČA: Sa 78 godina i dalje izaziva kontroverze, ovo je njen komentar!
Brandon Sloter / Newscom / Profimedia

Američka pevačica i kantautorka Doli Parton (78) je izazvala veliku pažnju javnosti svojim nastupom tokom poluvremena utakmice Dalas Kauboja na Dan zahvalnosti 2023. godine. Njen kostim navijačice postao je viralni hit, a Doli je otkrila da je njen suprug bio "pomalo ljubomoran" kada ju je video u kratkom kostimu. - Ispalo je sjajno i moj suprug je to cenio. Rekao je: 'Ti šortsevi su malo prekratki'". Rekla sam 'ljubomoran si', i dodala, da nisu bili tako kratki kao kod drugih devojaka! - rekla je Doli za Pipl magazin.

Publika oduševljena Dolinim izgledom i energijom

Nakon nastupa, Doli je izazvala oduševljenje publike svojim izgledom i energijom. Jedan korisnik na X (ranije poznatom kao Twitter) je napisao:

- Ona ima 77 godina i Doli Parton je upravo pokazala Madoni kako se to radi.

Drugi korisnik je dodao:

- Džo Bajden ima 81 godinu. Donald Tramp ima 77 godina. Ako već moramo izabrati stariju osobu, neka to bude Doli Parton.

- BOŽANSKI PAKAO, napisao je treći korisnik.

Doli Parton i dalje ima "to"

Tokom nastupa, Doli je demonstrirala da i dalje ima "to" tako što je izvela nekoliko svojih ikoničnih pesama, poput "Jolene" i "9 to 5", pre nego što je prešla na pesmu "We Are the Champions" grupe Kvin uz pomoć nekoliko profesionalnih navijačica. Bivši kvoterbek Dalas Kauboja, a sada NFL komentator, Toni Romo, takođe je bio oduševljen Doliinim izgledom.

 -Mislim, izgleda neverovatno, zar ne? - rekao je tada 43-godišnji Romo i dodao : "Ona je divna. Ko ne voli Doli Parton?"

Kritike i podrška

Iako je većina bila oduševljena Doliinim nastupom, bilo je i kritika upućenih ikoni zabave. Neki su je savetovali da se "ponaša u skladu sa svojim godinama". Neki su se ipak divili njenom izgledu i smatrali je poželjnom, te da svako ko je kritikuje mora da se srami.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)