Zanimljivosti

GLUMICA JE 6 GODINA U SREĆNOJ VEZI I NE ŽELI DA SE UDA: Katarina izazvala buru među Balkancima (FOTO)

Za ljubav joj ne treba papir.

19.01.2024 18:02

GLUMICA JE 6 GODINA U SREĆNOJ VEZI I NE ŽELI DA SE UDA: Katarina izazvala buru među Balkancima (FOTO)
Instagram/katarinababan

Hrvatska glumica i dizajnerka Katarina Baban (35) uživa u ljubavnoj sreći sa partnerom Igorom Subotićem. Dok je mnogi pitaju kada će svadbena zvona, ona ima neke sasvim druge planove.

Instagram/katarinababan

glumica Katarina Baban

Naime, Katarina sebe ne vidi kako staje pred svadbeni oltar. Međutim, nije to jedino zaintrigiralo njene fanove. Kada je objasnila da ona i Igor ne slave godišnjice jasno je bilo da nemaju konvencionalnu vezu. Retko kada govori o emotivnom životu, tek objavi poneku fotografiju na društvenim mrežama. Međutim, jasno je da uživa u svakom trenutku koji provodi sa svojim partnerom, ali na svoj način.

- Verujem da sam u vezi s nekim ko jednako toliko puno putuje, ne znam, teško da bi funkcionisali. Ne slavimo nijednu godišnjicu, ne planiramo ni da se venčamo, nekako drugačije gledamo na sve te stvari. Ne vidim se, nikad se nisam videla u venčanici da neko dolazi po mene, još to kod nas u Slavoniji traje, kreće od 6 i potraje do sutradan. Pa dok skupiš mladu, dok ovo, dok ono, sto i jedan običaj koji je meni i kad sam bila dete bio  bio suvišan - rekla je glumica za Večernji list.

Inače, par se upoznao u srednjoj školi te su zajedno išli na matursko veče, a nakon škole su se razišli. U vezu su ponovno stupili 2015. godine i od tada njihova ljubav cveta.

Podsetimo i da je glumica 2015. godine upisala Školu za modu i dizajn te pokrenula svoj brend koji je namijenjen romantičnim devojkama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)