Zanimljivosti

SVI PRIČAJU O VENČANJU BIVŠE PREMIJERKE NOVOG ZELANDA: Jedan detalj je svima privukao pažnju (FOTO)

Svi detalji svadbene ceremonije poznatog para.

13.01.2024 17:02

SVI PRIČAJU O VENČANJU BIVŠE PREMIJERKE NOVOG ZELANDA: Jedan detalj je svima privukao pažnju (FOTO)
Felicity Jean Photography via AP/Tanjug

Bivša premijerka Novog Zelanda Jasinda Ardern i njen verenik Klark Gejford konačno su razmenili zavete u dirljivoj ceremoniji u bajkovitom vinogradu na istočnoj obali, u regionu Hoksa Bej gde Gejfordova porodica živi. Svadba, koja je prvobitno bila planirana za januar 2022. godine, morala je biti odložena zbog restrikcija usled pandemije.

Lokalni mediji su izvestili da je Ardern nosila venčanicu dizajniranu od strane talentovane novozelandske dizajnerke Žulijet Hogan, dodajući čar lokalnog stila intimnom okupljanju. Lista gostiju uključivala je blisku porodicu, prijatelje i lokalne predstavnike, uz prisustvo bivšeg premijera Krisa Hipkinsa među ostalima, kako prenosi Stuff i New Zealand Herald.

Ljubavna priča

Putovanje para do oltara počelo je njihovim veridbama početkom 2019. godine, gotovo godinu dana nakon rođenja njihove ćerke Neve u junu 2018. Neočekivana ostavka Ardern u januaru 2021. godine, navodeći iscrpljenost, podstakla ju je da izrazi svoju želju da konačno zapečati dogovor sa Gejfordom tokom konferencije za novinare, demonstrirajući dubinu njihove predanosti jedno drugom.

 

@itvnews Former New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern tied the knot with longtime partner #itvnews #newzealand #jacindaardern #wedding ♬ original sound - itvnews

 

Prilagođavanje okolnostima

Originalni planovi za svadbu u januaru 2022. godine u Gizbornu su osujećeni zbog restrikcija povezanih sa pandemijom u zemlji, što je dovelo do odlaganja. Ardernov nonšalantan stav "tako je život" u susret tom udarcu odražava njen otpor i sposobnost da se prilagodi izazovnim okolnostima.

Greg Bowker/New Zealand Herald via AP

Ćerka Neva unela je radost u živote poznatog političkog para

 

Zaključno, dugo očekivana svadba Jasinde Ardern i Klarka Gejforda svedoči o njihovoj trajnoj ljubavi i njihovoj sposobnosti da se nose sa neočekivanim preokretima života sa dostojanstvom i staloženošću.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)