Moda

VIDELA JE KOPIJU SVOJE PROVIDNE VENČANICE NA ALIEKSPRESU I ODLUČILA JE DA KUPI: Kad je shvatila šta je stiglo bila je zaprepašćena (VIDEO)

Svega pola godine pošto je zablistala u skupocenoj kreaciji rađenoj samo za nju, jedna mlada je spazila gotovo identičan model u internet prodavnici po daleko manjoj ceni.

14.12.2023 15:00

VIDELA JE KOPIJU SVOJE PROVIDNE VENČANICE NA ALIEKSPRESU I ODLUČILA JE DA KUPI: Kad je shvatila šta je stiglo bila je zaprepašćena (VIDEO)
Tiktok/toninorton

Kad je Toni Fulton rešila da razmeni bračne zavete sa verenikom i postane gospođa Norton, imala je želju da se na venčanju pojavi u takozvanoj goloj haljini. Njena venčanica bila je u boji kože, sa detaljima od bele čipke, a kreacija je pratila liniju tela.

Pošto je podelila snimak u venčanici uoči „dana D“, Toni je dobila veliki broj komplimenata zbog izbora haljine koja, po mišljenju mnogih, oduzima dah. Dizajnerka iz Londona, koja je bila angažovana da kreira venčanicu za Toni, izvanredno je uradila svoj deo posla: mlada je blistala u kreaciji koja je preko noći proglašena jednom od najlepših „golih haljina“ ikada.

Ali, svega šest meseci pošto je postala gospođa Norton, Toni je videla kopiju svoje venčanice na Aliekspresu, navano po daleko nižoj ceni nego što ju je ona platila. Bila je zaprepašćena, ali je ipak odlučila da naruči kopiju i vidi koliko je ona slična originalu.

- Htela sam da vidim kakvu to haljinu oni prodaju devojkama i da li je dobra ili ne – prokomentarisala je gospođa Norton.

 

 

Platila ju je svega 200 dolara, ali je bila skeptična šta će dobiti ne samo zbog cene, već i zbog činjenice da nije bilo potrebno da pošalje svoje mere. Posle nekoliko nedelja na njenu adresu stigla je kopija „gole venčanice“. Čim je otvorila kutiju, Toni je shvatila da kopija „gole venčanice“ ne može da se meri sa originalom.

Za početak, nedostajao je onako kvalitetan korset koji je činio bazu njene haljine. Takođe, detalji od čipke bili su drugačiji, ali ipak tačno raspoređeni kao na bajkovitoj kreaciji u kojoj je Toni izgovorila sudbonosno „da“. Konačno, materijal od kog je kopija „gole venčanice“ napravljen nije ni približno bio sličan onom koji je koristila slavna kreatorka Gbemi Okunlola za brend „Alunoko“.

Kad je Toni stavila haljine jednu pored druge, razlika je bila očigledna.

Korisnici TikToka bili su iznenađeni kad je Toni podelila snimak na kome se vidi kopija njene „gole venčanice“ koju je takođe isprobala.

 

@newlynorton Rate the dupe from 1 to 10. @Alonuko ♬ original sound - FineFitFitness

 

- Za 200 dolara i nije tako loše. Mislim, slatko je.

- Stvarno nije tako loše.

- Ovo je ipak nešto drugo. Volim što si ovo uradila, ali tvoja venčanica je zaista bila vrhunska i uvek će biti – bili su neki od komentara ispod snimka koji je Toni Norton podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)