Moda

PITALA JE PRATIOCE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KOJA HALJINA IM SE VIŠE DOPADA: Svi su se složili da je jedan model vanvremenski, a ovo je bila njena odluka! (FOTO+VIDEO)

Džen Vorns je TikTokerka koja je imala opštinsko venčanje pre 9 godina, a sada je podelila sa fanovima koji je bio njen izbor.

10.08.2023 14:00

PITALA JE PRATIOCE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA KOJA HALJINA IM SE VIŠE DOPADA: Svi su se složili da je jedan model vanvremenski, a ovo je bila njena odluka! (FOTO+VIDEO)
TikTok-itsjenwarnes

Džen Vorns je tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži ima 231.000 pratilaca. Ona se nedavno osvrnula na svoje venčanje koje bilo pre 9 godina, tačnije 2014. godine i pitala pratioce da li je izbor njene venčanice bio dobar. Podsetila se da je bila u dilemi između dve haljine, ali s obzirom da se venčanje odigralo u opštini San Franciska, gde je jedini svedok bio fotograf, Džen nije želela klasičnu venčanicu

 

 

Prva haljina koju je probala je korset haljina midi dužine, a po porubu ima karner i za ovu haljinu nije potreban brushalter. Druga haljina koja je ušla u izbor jeste čipkana midi haljina A - kroja, koja se vezuje oko vrata. Jedini problem je što je ovaj model haljine sa otvorenim leđima, a Vorsonova nije imala rešenje za taj "problem".

- Prva haljina je klasična korset haljina, dok druga ima skroz otvorena leđa i sećam se da nisam znala šta da radim povodom toga. To je bilo pre 9 godina i nije mi palo na pamet da je obučem upravo bez ikakve podrške za grudi. Šta mislite koju sam haljinu odabrala i koja se vama više dopada? - pitala je tiktokerka svoje pratioce, piše San.  

 

@itsjenwarnes Replying to @Ally i was going for the cute + pretty vibe rather than showing off my figure 😬🙈 #courthouseweddingdress #weddingdressinspo ♬ original sound - what..huh...oh...ok

 

Odmah je usledio veliki broj komentara, a većina se složila da je korset haljina savršen izbor.

- Korset haljina je vanvremenska, nadam se da si se za nju odlučila.

- Ova bela čipkana mini haljinica je simpatična, ali ne za venčanje, pogotovo ako si mlada.

- Ja sam osoba koja ima veće grudi i zaista ne znam šta bih radila sa tom kojoj su leđa otvorena.

- Duža korset haljina je klasična i uvek je pravi izbor - glasili su samo neki od komentara.

Džen se našalila i odgovorila je svojim pratiocima da punih 9 godina nije bila svesna da je odabrala pogrešnu haljinu za sopstveno venčanje. 

- Moja odluka je pala na kratku čipkanu haljinicu, osećala sam se mnogo bolje u njoj. Sada, kada pogledam fotografije, ponovo bih napravila isti izbor - odgovorila je tiktokerka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)