Brak i veze

"NIJE SMELA TO DA URADI, DONEĆE JOJ LOŠU SREĆU I PROKLESTVO": Mlada jednim potezom uništila snove devojkama a drugaricu dovela do suza! (VIDEO)

Potez ove neveste naišao je na negativne komentare i osude na društvenim mrežama.

03.08.2023 13:00

"NIJE SMELA TO DA URADI, DONEĆE JOJ LOŠU SREĆU I PROKLESTVO":  Mlada jednim potezom uništila snove devojkama a drugaricu dovela do suza! (VIDEO)
Pixabay.com

Bidermajer je buket koji nevesta nosi na venčanju, a potom ga baca neudatim devojkama na svadbi. Ranije su udavače za sreću otkidale komadić mladine venčanice ili vela, pa su se Francuzi dosetili da uvedu bidermajer koji predstavlja simbol ljubavi, radosti i vernosti u braku. 

Mnogi tradicionalni običaji vezani za venčanje polako nestaju, ali se održao običaj bacanja bidermajera. Veruje se da devojka koja uhvati ovaj buket imati sreće u ljubavi i da će se sledeća udati. 

Marco's Flower Design

Bidermajer je oduvek bio simbol ljubavi, sreće i vernosti.

Međutim, potez jedne mlade uništio je sve snove slobodnih devojaka na njenom venčanju. U video snimku na Jutjubu, koji je postao viralan, vidi se mlada koja se priprema da baci bidermajer, a iza nje dok se grupa slobodnih devojaka uzuđeno gurka spremne da uhvate buket. Mlada podiže budemajer u vazduh i zamahuje ali ga ne baca. Devojke su je gledale u čudu misleći da je u pitanju šala.

Nevesta je ponovo podigla bidmajer, zamahnula ali ga ponovo nine bacila. A, onda se okrenula i svoj buket prižila prijateljici koja je zaplakala od sreće. Razoračenje na licima drugih devojka jasno se videlo, dok je nevesta grlila drugaricu koja je čvrsto stezala buket. 

Ovaj snimak je naišao na mnogo različitih komentara.

- Ovo je pravo prijateljstvo.

- Jasno je da drugarica želi da njena najbolja prijateljica bude sledeća.

- Ovo je prelepo.

- Zaista sam dirnuta.

- Ovo se ne viđa svaki dan - glasili su neki od komentara

Međutim, bilo je i onih koji su smatrali da ovaj potez mlade nije bio korektan, a bilo je i onih koji su smatrali da će nevesti ovaj potez doneti lošu sreću. 

- Meni se ovo ne dopada.

- Nije trebala to da uradi, uništila je snove i nade drugih devojaka. 

- Ovo nikako nije smela da uradi, može da donese lošu sreću ovoj devojci. 

- Mlada nije smela to da uradi, nije dobro, može joj doneti lošu sreću, ali i prokletstvo njenoj drugarici koja se možda nikada neće udati zbog ovog poteza neveste - bili su neki od komentara na ovaj post. 

Komentari (0)