Moda

NIJE MOGLA DA PRONAĐE VENČANICU PA JE UZELA STVAR U SVOJE RUKE: Kika je za 6 nedelja napravila savršenu haljinu za samo 260 evra (VIDEO)

Ceo potupak nastanka haljine podelila je na svom Jutjub kanalu, a usledile su salve komentara.

27.07.2023 17:00

NIJE MOGLA DA PRONAĐE VENČANICU PA JE UZELA STVAR U SVOJE RUKE:  Kika je za 6 nedelja napravila savršenu haljinu za samo 260 evra (VIDEO)
YouTube/printscreen/Kutovakika

Kika iz Francuske, zadala je sebi ambiciozan cilj da sama isplete svoju venčanicu 6 nedelja pre venčanja. U Jutjub videu na svom kanalu, koji je sakupio preko 4,5 miliona pregleda, podelila je proces pravljenja haljine kao i razlog zašto se odlučila na ovaj korak, piše San.

- Odlučila sam da sama ispletem svoju venčanicu za 5 nedelja. Ovo je verovatno najluđi poduhvat za koji sam se ikada odlučila - rekla je buduća nevesta. 

YouTube/printscreen/Kutovakika

Kika plete svoju svdbenu haljinu.

Gledajući haljine na internetu shvatila je da treba sama da je isplete.

- Što sam više gledala haljine na internetu, više sam počela da razmišljam da bih možda to trebala sama da uradim. Kupila sam konac, ali nisam sigurna da li ću stići da je završim na vreme - rekla je Kika. 

Priznala je da je "nervozna", a za haljinu je naručila konac od vune i svile, i sav materijal je koštao oko 260 evra. Nikada ranije nije plela haljinu i plašila se ne dobije haljinu za "bake", a inspiraciju je crpela iz Diorovih i Šanelovih kreacija, a za pletenje haljine joj je trebalo oko 200 sati, ali je imala i dosta izazova. 

- Nakon otprilike dve nedelje završila sam gornji deo haljine, ali kada sam je probala shvatila sam da je bila prevelika. Na kraju sam morala sve da rasparam i da krenem ispočetka. Kada sam radila rukave nikako nisam mogla da pogodim meru, jer su mi stalno spadali sa ramena i otkrivali grudi - kaža Kika kroz smeh.

YouTube/printscreen/Kutovakika

Omsilila je kroj svoje haljine po uzoru na dizajne renomiranih modnih brendova kao što su Šanel i Dior.

Pred sam kraj jedva je čekala da završi sa projektom. 

- Kada sam završila haljinu osećala sam se toliko umorno i frustrirano, a imala sam samo nekoliko dana da se odmorim do venčanja - rekla je Kika. 

Kada je konačno došao taj dan osetila je olakšanje i nije mogla biti sretnija. 

- Pletenje je moja ljubav, tako da sam preserćna što sam svoju kreaciju predstavila na sopstvenom venčanju - zaključila je Kika. 

YouTube/printscreen/Kutovakika

Na kraju je haljina ispala više nego božanstvena, a ona je u njoj zaplesala svoj prvi ples.

Korisnici Jutjub platforme su bili oduševljeni njenim poduhvatom i komentari nisu prestali da se nižu. 

- S obzirom da će ova haljina biti nosiva i nakon venčanja čini je posebnom. 

- Činjenica da si sama osmislila i izradila vlastitu venčanicu i ceo proces uspela da predstaviš na Jutjubu u momentu kada si planirala venčanje i selila se u novi dom zaista je neverovatno - glasili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)