Psihologija

BLIŽI VAM SE VENČANJE, DA LI STE ODABRALE PRAVU HALJINU? Evo šta izbor venčanice govori o vama! (FOTO)

Da li ste osoba koja će se opredeliti za raskošnu, balsku haljinu ili je vaš izbor jednostavna bela kreacija u kojoj ćete zaplesati bosi na pesku, nije svejedno!

26.07.2023 14:00

BLIŽI VAM SE VENČANJE, DA LI STE ODABRALE PRAVU HALJINU? Evo šta izbor venčanice govori o vama! (FOTO)
Shutterstock

Venčanje je jedno od nezaboravnih trenutaka u životu, a kako bi taj dan bio savršen potrebno je obratiti pažnju i na najsitnije detalje. Mlada je ta u koju će biti uprti svi pogledi, pa je zato s razlogom najbitnija venčanica. Želja svake mlade je da nosi unikatnu, graciozanu, elegantnu ili upečatljivu haljinu kako bi u njoj započela novo poglavlje zajedničkog života sa svojim izabranikom.

Boja, tekstura, dizajn i oblik venčanice je izbor koji nije nimalo lak, pogotovo kada želite da zasenite sve prisutne na venčanju. Bela boja je tradicionalna boja venčane haljine budući da predstavlja čistoću, čednost i nevinost. Ipak, haljina može biti u raznim nijansama bele kao sto je boja slonovače, šampanjca ili prljavo-bela.

shutterstock.com

NIje lako spremite se za najbitniji dan u životu

Ranijih godina bilo je neprihvatljivo da devojka izabere bilo koju drugu boju venčanice osim bele, međutim vremena se menjaju i mnoge neveste možemo videti u različitim bojama venčanica kao što su crvena, crna, pa čak i zečena, iako je to krajnje netipično, a Srećna Republika otkriva vam i šta odabir venčanice govori o vašem karaktru. 

Venčanica A kroja

Vi ste tradicionalista, brinete o svim detaljima, ali uvek imate meru. Birate klasičnu svadbu, veo i ruže, a takođe morate da imate nešto "staro" i plavo, kako bi se sve uklopilo u bajkovitu priču koje ste slušale od vaših baka. 

Balska haljina

Dolazak kočijama na venčanje, hod po laticama ruža do oltara je glamur kojem vi težite.To je nešto najbliže venčanju iz bajke, a venčanju kao činu maštate od kada ste bile devojčice devojčice.

Venčanica sa dugim šlepom

Vi ste smireni, odmereni i oraganizovani, jednostavno to ste vi. Venčanje koje odiše elegancijom i sofisticiranošću je vaš izbor. Vi ste perfekcionista, pa i vaše venčanje mora da bude savršeno.

Venčanica pripijena uz telo

Vi ste slobodnog duha i obožavate zabavu. Venčanje zamišljate kao sjajnu žurku, sa dobrom muzikom, hranom i dekoracijom, a vaš cilj je zabava gostiju koji neće sići sa podijuma. 

Sirena kroj

Vi ste glamurozni, vaše samopouzdanje je zarazno, a uz to uvek znate šta želite. Venčanje mora da bude na nivou venčanja jedne holivudske dive, a vi preferirate kristale, sveće i dim u kojem ćete zvanično zaplesati sa vašim izabranikom. 

Kratka venčanica

Birate jednostavno, sofisticirano i moderno venčanje. Niste previše zahtevni, vama je samo bitno da obavite "to" i da se dobro provedete.

Jednostavna bela haljina

Vaše idealno venčanje je ono privatno, sa kumovima, roditeljima i najrođenijima, a nakon ceremonije priredićete intimnu večeru za svoje goste. Za vas je idealno venčanje na plaži, gde ćete zaplesati bosi u pesku. 

Crvena venčanica

 

 

U Kini je poželjno da venčanica bude crvene boje, jer oni smatraju da je crvena boja boja sreće. Indijci takođe smatraju da je crvena boja dobar znak, tako da neveste u Indiji biraju uvek ovu vatrenu boju. Mlada van Kine i Indije, koja se opredeli za crvenu venčanicu, je prilično ekstravagantna i na toj svadbi sve može da se očekuje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)