Brak i veze

ODLETE MLADOŽENJA: Svadba za pamćenje obišla društvene mreže, evo šta su kumovi uradili sa mladencima! (FOTO+VIDEO)

Iako je za mnoge delovalo veoma rizično, zabave nije nedostajalo.

21.07.2023 12:00

ODLETE MLADOŽENJA: Svadba za pamćenje obišla društvene mreže, evo šta su kumovi uradili sa mladencima! (FOTO+VIDEO)
printscreen/tiktok

Venčanja su postala potpuno drugačija nego što su bila. Tradicija je davno zaboravljena, a provod i dobra zabava su na prevom mestu. Kada kažemo dobra zabava mislimo na mnoštvo kreativnih ideja koje mladenci priređuju svojim gostima i to se sve češće dešava.

Da su otvoreni za svaki vid isprobvanja nečeg novog, pokazalo je dvoje mladenaca uradivši nešto nesvakidašnje. Ovaj urnebesan momenat podelila je agencija koja je organizovala venčanje na svojoj stranici, a objava je sakupila preko milion lajkova.

Printscreen/TikTok/esthermoermanphoto_

Zabave na venčanju nije nedostajalo ali ovo je bio uvod u tek pravu zabavu

U Tiktok videu prikazan je set fotografija sa mladencima, a na njima su se našle one kada ih prijatelji, odnosno kumovi, bacaju u vazduh. Na prvoj fotografiji se vidi kako bacaju momka, a na drugoj devojku. Fotografije su zaista nesvakidašnje, a za mladu su mnogi rekli da izgleda kao anđeo koji pada sa neba. 

Reakcije korisnika ove društvene mreže bile su pune oduševljenja, što zbog očigledne zabave koju su im priredili raspoloženi prijatelji, što zbog osmeha koji nisu skidali sa lica. 

 

- Bukvalno sam se zaljubila.

- Ne verujem dovoljno svojim prijateljima da bih se usuedio da uradim ovako nešto.

- Baš mi se sviđa, izgleda kao da je pala sa neba.

- Ovo je neverovatno!

- Preslatko, a mladina faca je unebesna!

- Nemam ovoliko prijatelja da me dohvatili, ali sviđa mi se - glasili su samo neki od komentara.

Zabavno i nesvakidašnje fotografisanje mladenaca oduševilo je korisnike ove društvene mreže, a mnogi su tražili nastavak, odnosno deo atmosfere sa venčanja. Naravno objavljen je i drugi deo snimak velikog društva koje je iskoristilo svaku priliku da se dobro zabavi i da se fotografiše.

Bacanje bidermajera, otvaranje šampanjca i uživanje sa deverušama i kumom, bili su samo neki od kadrova zbog kojih su korisnici tiktoka bili oduševljeni.  

 

U komentarima se javio i jedan fotograf rekavši kako je venčanje izgledalo spektakularno i da je ovakvo fotografisanje san svakog njegovog klijenta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)