Brak i veze

NIJE JOJ SE SVIDELA VENČANICA KOJU JE KUPILA, PA JE NARUČILA DRUGU PUTEM INTERNETA: Par dana pred svadbu stigla joj je pošiljka, ono što je u njoj videla ostavilo ju je bez teksta (VIDEO)

Maltene je bacila silne pare zbog haljine koju neće ni obući.

28.07.2023 11:02

NIJE JOJ SE SVIDELA VENČANICA KOJU JE KUPILA, PA JE NARUČILA DRUGU PUTEM INTERNETA: Par dana pred svadbu stigla joj je pošiljka, ono što je u njoj videla ostavilo ju je bez teksta (VIDEO)
TikTok-alleightaylor

Dan venčanja je onaj za koji će parovi potrošiti više novca nego što su planirali , a nije retkost da upravo za taj "najbitniji dan" štede mesecima,  pa čak i godinama unapred. Cena venčanica je tolika da jačoj polovini bukvalno pada mrak na oči od njihove cifre. U Srbiji se buduće mlade sve češće odlučuju na iznajmljivanje venčanica. U inostranstvu pak i dalje važi nepisano pravilo da se venčanice kupuju, pa nije retkost da dame u skladu sa finansijskom mogućnosti kupuju haljine koje koštaju više hiljada evra.

Ali Tejlor je pak smatrala da je suludo davati velike svote novca na svadbu, venčanicu i brojne goste od kojih nikada pojedine niste ni videli pre toga u životu, niti ćete ih videti kasnije. Ova mlada žena se tako odlučila za skromno venčanje na plaži gde će se za svog životnog izabranika pred nekolicinom svedoka venčati na pesku i to potpuno bosa. Ona samim time nije htela da papreno plaća venčanicu, ali ipak je zbog porodice rešila da kupi jednu po ceni od 1.200 dolara, koliko se prosečno kreću, koja joj se čak nije toliko ni dopadala. Onda je jednog dana gledala čega sve ima po sajtu Amazon, kada je videla da se tamo mogu poručiti i venčanice.

 

 

Ali je došla na ideju da poruči venčanicu putem ovog sajta. Budući da nije znala da li će doći haljina proverenog kvaliteta, budući da se često dešava da se poruči jedno, a stigne drugo, bila je oprezna i nije želela da troši mnogo novca, pa se odlučila za jednu haljinu po ceni od 130 dolara (oko 118 evra).  Kada joj je stigla venčanica na adresu i usnimila i postavila na TikTok gde je snimak pregledan oko 300.000 puta.

- Videla sam reklamu za sajt koji putem Amazona prodaje venčanice. Posavetovali su me da im se direktno obratim mejlom, što sam i uradila. Odabrala sam model venčanice koji mi se činio da bi mi odgovarao. Iznenadila sam se kada su mi tražili precizne mere kako bi mi prilagodili venčanicu. Ta sa slike je imala pojas, koji nisam želela, pa sam ih zamolila da ga skinu. Oni su ga stavili na kopče tako da mogu da ga stavim ukoliko želim ili skinem ako mi se ne dopada. Želela sam i da haljina bude napred malo kraća pošto se udajem bosa, pa da se ne saplićem o nju, dok pozadi želim šlep. Zamolila sam ih za rok od dve nedelje jer mi je bilo hitno, plus je tada bio i KOVID-19. Iznenadila sam se kada su ispoštovali rok, a haljina koja je stigla je u potpunosti ispunila sve moje želje. Taman mi je, nisam se saplitala o nju, stajala mi je kao salivena i to mnogo bolje od one koju sam platila 1.200 dolara, a koštala je svega 118 evra- pohvalila se Tejlorova, a o tome je pisao i San.

Komentari su istog trenutka preplavili njenu objavu.

- Kakav je kvalitet? Po tvom opisu rekla bih da si zadovoljna.

- Venčanica je odlična, izgleda raskošno i skupo.

- Bravo, ne treba bacati novac na takve stvari.

-  Dvoumila sam se da li da poručim haljinu sa Amazona, ali sada definitivno hoću.

- Ta cena je fantastična, ubuduće možete poručiti od iste agencije neku večernju haljinu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)