Zanimljivosti

EMINA JAHOVIĆ POZIRALA U VENČANICI PORED JELKE: Da li to pevačica nagoveštava promenu statusa u narednoj godini? (FOTO)

Mnogi se pitaju kome je upućena poruka u njenom postu.

31.12.2023 18:20

EMINA JAHOVIĆ POZIRALA U VENČANICI PORED JELKE: Da li to pevačica nagoveštava promenu statusa u narednoj godini? (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović (41) praznične dane provodi u svom domu u Turskoj sa sinovima. Njene pratioce na društvenim mrežama prilično je iznenadilo praznično izdanje popularne pevačice. Naime, ona je pozirala pored raskošno okićene jelke u beloj haljini koja nedoljivo podseća na venčanicu.

 

 

Misteriozna poruka

I ne samo što je pozirala u belom, već je uz fotografiju poslala nesvakidašnju poruku.

- Neka svi imamo viziju s vremena na vreme, sveta u kome je svaki komšija prijatelj. „Dakle, zatvaram oči za stare krajeve i otvaram srce za nove početke. „Napomena sebi za kraj godine: Nije prekasno. Niste zaostali. Vi ste tamo gde treba da budete. Starom, dugom životu i blagu, mladima svako zdravlje i zadovoljstvo. Srećna Nova godina svima. Volim te – poručila je ona.

Nije baš najjasnije da li je poruka poslata nekom određenom, možda misterioznom muškarcu u njenom životu za kojeg javnost još uvek ne zna. U svakom slučaju, poziranjem u beloj haljini pevačica kao da nagoveštava da će u narednoj godini, možda, ponovo stati na ludi kamen i po drugi put se udati. Uostalom, kao i uvek vreme će sve pokazati.

Na ovaj njen post usledili su brojni komentari njenih fanova.

- Najlepša ženo svih vremena!

- Ne sedeti u beloj haljini na podu.

- Vau! Bila si i ostala najlepša!

- U narednoj godini želim ti koncert u Beogradskoj areni i pobedu na Beoviziji.

- Srećna Nova godina, kraljice! – nizali su se komplimenti i lepe želje upućene pevačici.

 

 

Podsećamo, Emina je bila punih 10 godina bila u braku sa popularnim turskim pevačem Mustafom Sandalom s kojim je dobila dva sina - Jamana i Javuza. Par se razveo 2018. godine, posle čega su Eminu povezivali sa brojnim muškarcima iz Srbije i Turske, ali ona nijednu romansu nije potvrdila.

Njen bivši surug Mustafa oženio se prošle godine sa dve decenije mlađom Melis Sutšurup. Ko zna, možda se Emini sreća osmehne u Novoj 2024. i uda se po drugi put.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)