Ispovesti

RADOVALA SE VENČANJU, A ONDA JOJ JE JEDNA GOŠĆA POSLALA PORUKU KOJA JU JE ŠOKIRALA: Ni slutila nije da će joj se ovako nešto desiti, ko još to radi?

Šta biste uradile u ovakvoj situaciji?

06.12.2023 18:02

RADOVALA SE VENČANJU, A ONDA JOJ JE JEDNA GOŠĆA POSLALA PORUKU KOJA JU JE ŠOKIRALA: Ni slutila nije da će joj se ovako nešto desiti, ko još to radi?
shutterstock.com

Opšte je poznato da se bela boja haljina izbegava na venčanjima. Još ukoliko je haljina duga i u beloj boji, to nikako nije poželjan prizor na svadbi, svakako ne želite da vas neko pomeša sa mladom. S druge strane, mlada je ta koja bi trebalo da zablista na svom velikom danu, pa sve druge dame koje žele da svojim prisustvom upotpune taj trenutak bi trebalo da se opredele za svedeniju tolatetu. Ipak, jedna buduća mlada naišla je na nerazumevanje od strane jedne od zvanica.

- Kada su mi gosti potvrdili porukama da li dolaze ili ne na naše venčanje, dobila sam poruku i od te žene. Nismo bliske prijateljice, ali je pozvana na svadbu. Potvrdila je kako će sa suprugom doći i nagovestila je nešto što me je zaista iznenadilo i to neprijatno. Naime, napisla mi je da veruje da ja nemam ništa protiv da ona svoju venčanicu obuče na mom venčanju, budući “da haljina nije cela bela i više bi prošla kao elegantna haljina nego venčanica”. Bila sam šokirana - započinje priču ova buduća nevesta, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Mlada jedva čekala svoj veliki dan

Buduća mlada se setila da je ta devojka imala skromnije venčanje, a da je haljina bila u vidu crno-belog korseta i velike bele balske suknje.

- Svakako nije bila tradicionalna venčanica, ali prodavala se na odeljenju za venčanice, ne večernje haljine. Jedina razlika je što ima korset po kome je pored bele i crna boja. Rešila sam da budem suptilna i odgovorila sam joj da bih više volela ukoliko bi mogla da ne nosi svoju venčanicu na mom venčanju. Međutim, ona mi je odgovorila kako je baš tu haljinu planirala da obuče, budući da je skupo plaćena, a imali su malu ceremoniju venčanja “gde ju je malo ko video u njoj”. Sledeći put sam bila malo oštrija i odgovorila joj kako nijedna žena od gostiju neće nositi dugu belu haljinu, na šta mi je ona samo odgovorila kako nema drugog izbora, sem da u prvom obližnjem butiku kupi nešto jeftino što joj uopšte ne stoji. Umesto da se radujem svom velikom danu, ja razmišljam kako će još jedna gošća biti u venčanici - objasnila je ova devojka.

shutterstock.com

Zapanjila se kada je čula da će jedna od gošći takođe doći u venčanici

Komentari su ubrzo usledili.

- Ta devojka je definitivno željna pažnje.

- To je samo vaš dan i ne bi trebalo da se zamarate oko trivijalnih stvari.

- Ukoliko se zaista usudi da dođe u svojoj venčanici na veše venčanje, stvarno nema nimalo stida.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)