Zanimljivosti

MOJ ŽIVOT JE NOĆNA MORA ZBOG MULTIPLA SKLEROZE: Bolna ispovest popularne glumice (FOTO)

Retko je viđamo u javnosti od kada joj je dijagnostikovano oboljenje.

12.03.2024 16:10

MOJ ŽIVOT JE NOĆNA MORA ZBOG MULTIPLA SKLEROZE: Bolna ispovest popularne glumice (FOTO)
Tanjug/AP

Američka glumica Kristina Eplgejt, nedavno je gostovala na emisiji "Dobro jutro, Ameriko". Ovo je bio njen prvi televizijski intervju od kada je dijagnostikovana multipla skleroza. Tokom razgovora sa voditeljkom Robin Roberts, otvoreno je podelila svoja osećanja:

- Osećam se kao da živim u noćnoj mori. Ne pojavljujem se često u javnosti, pa je ovo malo preopterećenje za moje telo. Ali naravno, podrška je divna i zaista sam zahvalna na njoj - rekla je glumica

(AP Photo/Chris Pizzello

Kristina Eplgejt retko se pojavljuje u javnosti

Izazovi života sa bolešću

- Nikada se neću probuditi i reći, 'Ovo je sjajno.' To se jednostavno neće desiti. Probudim se i svakog dana se podsetim toga. Možda će doći trenutak kada ću malo bolje funkcionisati. Trenutno sam u izolaciji, pa se suočavam sa tim da ne idem nigde jer zaista ne želim. Teško je -  nastavila je, opisujući svakodnevne borbe  sa bolešću.

Pojavljivanje na dodeli Emi nagrada

U januaru glumica je dobila ovacije kada se pojavila na dodeli Emi nagrada. Razmišljajući o tom javnom pojavljivanju, otkrila je da se jedva seća toga.

- Ljudi su mi govorili da sam bila jako smešna, a ja sam im rekla da uopšte ne znam šta sam govorila. Ne znam šta sam radila. Bila sam toliko uplašena da nisam ni znala šta se dešava. Osećala sam se zaista voljeno, i to je bila predivna stvar - objasnila je glumica.

Prošle godine, Eplgejt je spomenula da verovatno više neće mnogo nastupati pred kamerama.

- Ne mogu ni da zamislim odlazak na snimanje. Ovo je progresivna bolest. Ne znam da li će postati još gore - izjavila je tada.


Ove ispovesti Kristine Eplgejt rasvetljuju emocionalni i fizički teret života sa multiplom sklerozom, pružajući uvid u njene lične borbe i uticaj koji ima na njenu karijeru u zabavnoj industriji.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)