Zanimljivosti

NATAŠA BEKVALAC U NAJČVRŠĆEM ZAGRLJAJU, STISLA I NE PUŠTA: "Po tebi će se moj život zvati!" (FOTO)

Pevačica se rastopila od nežnosti.

15.03.2024 17:30

NATAŠA BEKVALAC U NAJČVRŠĆEM ZAGRLJAJU, STISLA I NE PUŠTA: "Po tebi će se moj život zvati!" (FOTO)
instagram

Pevačica Nataša Bekvalac se danas posebno raduje, jer slavi rođendan sestre Kristine sa kojom je veoma bliska. Povodom ovog važnog događaja Nataša se obratila javnosti putem svog Instagram profila, objavljujući njihovu zajedničku fotografiju uz veoma jaku poruku. Emotivne reči su se nizale dok je Nataša izražavala ljubav prema sestri i zahvalnost za sve što su prošle zajedno. Takođe, ona je istakla značaj koji Kristina ima u životima njenih ćerki, nazivajući je "drugom mamom Hane i Katje".

Nataša je objavila fotografiju na kojoj je u dugoj kreaciji braon boje, dok je veoma čvrsto zagrlila sestru Kristinu. Pznato je da je Kristina dizajnerka i da upravo njene kreacije Bekvalčeva najčešće nosi. 

 

 

- Bela moja rođena, mlađa, zauvek mlada, najmlađa, srećan ti rođendan. Ne pamtim svoj život pre nego što si se ti rodila. Sećam se, plakala si neprestano, krevetac ti je bio pored mog krevetića i često jedino što sam želela je da ućutis. To i sada nekada jedino poželim. Grlata i sa stavom od rođenja, rekla bih. Hvala ti što sa tobom i kraj tebe prolazim kroz ovaj život, ja bolje društvo nisam mogla čak ni izmaštati. Hvala na srećnom detinjstvu kraj tebe. Hvala na srećnom zivotu kraj tebe. Hvala što si kad je tuga, bila kraj mene. Hvala što si kad je sreća, bila kraj mene. Hvala sto si druga mama Hani i Katji. Hvala, po tebi će se moj život zvati. Volim te i jedva čekam da živimo u istoj zgradi - napisala je Nata uz fotografiju sa voljenom sestrom. 

 

 

Kristina nije ostala ravnodušna na ove reči te je odmah odgovorila Nataši putem iste društvene mreže, izražavajući duboku emotivnu povezanost i zahvalnost na ovim rečima.

- Nacoooo, ostala sam bez reči. Zauvek zajedno - odgovorila joj je sestra.

Ovaj javni izliv ljubavi i podrške između sestara oduševio je njihove pratioce na društvenim mrežama, koji su požurili da čestitaju Kristini rođendan i izraze divljenje što su sestre tako bliske.

- Vas dve ste ljubav.

- Ovako izgleda kad se sestre iskreno vole.

- Ta ljubav se vidi iz aviona.

- Srećan rođendan, Kristina, imaš anđela čuvara za sestru.

- Obožavam vas, sestre!

- Barbike - pisali su obožavaoci ispod emotivne objave koju je Nataša podelila na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)