Zanimljivosti

DŽENIFER ANISTON I MEGAN MARKL NEKAD I SAD: Fotografije kao ključni dokaz! (FOTO)

Džen blista u šestoj deceniji, a vojvotkinja od Saseksa više se ne stidi svojih nesavršenosti.

13.03.2024 11:22

DŽENIFER ANISTON I MEGAN MARKL NEKAD I SAD: Fotografije kao ključni dokaz! (FOTO)
Tanjug/AP, Shutterstock

Holivudska glumica Dženifer Aniston (55) kao da je pronašla izvor večne mladosti. Na društvenim mrežama su se pojavile njene fotografije od pre 10 godina i sad. Već na prvi pogled je jasno da je Džen uspela da dotera liniju do savršenstva i da u šestoj deceniji izgleda kao avion.

 

 

Top forma u šestoj deceniji 

Na slici iz 2014. godine, kad je Dženifer imala 45 godina, slikala se u kratkoj srebrnoj haljini i crnom sakou na crvenom tepihu. Ispod haljine se jasno nazirao njen zaobljeni stomak. U tom trenutku se spekulisalo da li je Džen u drugom stanju ili ne, ali se ispostavilo da nije ni bila trudna.

Višak kilograma je, po svemu sudeći, bio posledica ulaska u predmenopauzu kada većina žena usled hormonalnih promena dobija višak kilograma, što nije zaobišlo ni nju. Međutim, ona je uspela da povrati svoju figuru i dokaže da i žene u zrelim godinama mogu da izgledaju sjajno. 

Na drugoj slici je Džen, takođe u srebrnoj haljini, ali dugoj do poda sa dubokim šlicem koji dopire do polovine butina i na kojoj izgleda zategnuto i u top formi i u šestoj deceniji.

Čuvena holivudska glumica jednom prilikom je otkrila da je zdrava ishrana i redovno vežbanje tajna njenog savršenog izgleda u šestoj deceniji. U jednom od svojih intervjua glumica je priznala da kombinuje pilates i jogu, ali da najviše efekta ima njena metoda 15-15-15.

Vežbanje 15-15-15 podrazumeva kardio-trening u kome se kombinuje vožnja trenažnog bicikla 15 minuta, potom se prelazi na nordijsko skijanje (krostrenažer) u istom trajanju, a zatim se sve završava s 15 minuta trčanja na traci. Na ovaj način dobijete 45 minuta aktivnog vežbanja koje je najbolje za sagorevanje kalorija

 

 

Megan nekad i sad

Pored Dženifer, upoređivan je izgled i Megna Markl (42) iz 2015. i 2022. godine. Vojvotkinja od Saseksa u tih sedam godina nije se fizički toliko promenila koliko je evidentana promena načina šminkanja. I dok je 2015. koristila jaču šminku, srebrnu senku u uglovima očiju i ten kojim je pokrivala svoje pegice, usta su joj bila punija, a nos širi.

Sedam godina kasnije Megan ima minilano šminke na licu, dozvoljavajući da joj se vide pegice, nos je evidentno uži, ali je teško zaključiti da li je to posledica estetske korekcije ili veštog načina šminkanja. Takođe, primetno je da su joj usne mnogo prirodnije i manje. Sve u svemu, vojvotkinja od Saseksa je odlučila da istakne svoju prirodnu leputu sa svim sitnim nedostacima, dokazujući na sopstvenom primeru da je važno voleti sebe, a ne biti savršen po svaku cenu.   

Inače, kako se šuškalo po holivudskim kuloarima, Dženifer i Megan nisu bile u dobrim odnosima više od deset godina. Zajedno su glumile u filmu "Kako se rešiti šefa" 2011. kad je Megan, tada na početku karijere, očajnički želela da se sprijatelji sa Anistonovom, ali ju je ona iskulirala.

Razlog za navodnu netrpeljivost bila je izjava Megan kako želi da bude sledeća gospođa Pit, što je Dženifer iznerviralo, pa je koleginicu jednostavno ignorisala. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)