Zanimljivosti

MEGAN BESNA NA MUŽA: Princ Hari sad njoj radi isto što i Vilijamu, nesuglasice sve češće! (FOTO)

Par se pojavio u Ostinu u Teksasu gde je vojvoda od Saseksa iz prvog reda bodrio ženu dok je govorila na tribini jednog festivala.

09.03.2024 12:10

MEGAN BESNA NA MUŽA: Princ Hari sad njoj radi isto što i Vilijamu, nesuglasice sve češće! (FOTO)
www.profimedia.rs imageplotter / Avalon / Profimedia

Megan Markl pojavila se u Ostinu u Teksasu gde je održala inspirativan govor na tribini jednog festivala. Vojvotkinja od Saseksa je govorila o sveprisutnom uticaju društvenih mreža posebno na mlade što za posledicu može imati mentalne probleme kod tinejdžera. Iz prvog reda podršku joj je pružao suprug princ Hari koji je netremice gledao u ženu i svaku njenu reč pozdravljao aplauzom.

Pojava vojvode i vojvotikinje od Saseksa došla je u trenutku kada su se u britanskim medijima pojavle sve glasnije spekulacije o navodim problemima u njihovom braku. Brak princa Harija i Megan Markl je pod budnim okom javnosti, posebno otkako su supružnici preselili u Ameriku. Iako u javnosti pokušavaju da ostave utisak idiličnog para, izgleda da nije baš sve tako kako izgleda.

Kako piše britanski Miror nesuglasice između Harija i Megan su sve češće, a za trzavice je, kako navode mediji, je "kriva" vojvotkinja od Saseksa. Prema rečima stručnjaka za britansku kraljevsku porodicu Megan je besna na supruga  jer je tek sad shvatila da on nije "harizmatična osoba" kako je ona verovala.  

U poslednje vreme vojvotkinja od Saseksa je sve češće viđena bez muža. Izlazi sa drugaricama po luksuznim restoranima, a viđena je na večeri i sa direktorom jedne čuvene TV stanice pa se da naslutiti da Megan opet nešto priprema. 

Tanjug/AP

Vojvotkinja je kako navodi kraljevski stručnjak iziritirana jer Hari "svira drugu violinu"

Odličan poznavalac prilika u kraljevskoj porodici Tom Kivin otkrio je da par prolazi kroz težak period i da je Megan tek sada shvatila kakav je Hari zapravo. 

- Oni prolaze kroz vrlo stresan period i Megan je tek sada uvidela da Hari jednostavno nije harizmatična osoba kako je ona verovala. Ona bi volela da on ima više inicijative, da uradi nešto sam a ne samo kao njen muž. Svedoci smo da se on sa suprugom na događajima sve više pojavljuje kao njen pratilac umesto da se zauzme za sebe - rekao je Kvin.

On je podsetio da je Hari navikao da bude "druga violina" i da se tako odnosio i prema starijem bratu princu Vilijamu, da sad to isto radi i supruzi što njoj ide na živce. 

FOTO: Seth Wenig/ AP

Par navdno prolazi kroz stresan period, zbog čega bi Megan mogla češće da se pojavljuje u javnosti sama

 

Zajedničko pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa u Ostinu kako se čini imalo je za cilj upravo da ućutka zlonamerne komentare na račun njihovog braka. Megan se pojavila u svilenom krem kompletu i govorila je on maltretiranju na društvenim mrežama koje je lično iskusila.

Najveći deo maltretiranja i zlostavljanja koje sam doživljavala na mrežana bio je kada sam bila trudna sa Arčijem i Lili. To me je navelo na razmišljanje zašto me neki ljudi toliko mrze. Nisam ništa loše uradila a oni su bili okrutni prema meni i to vreme kada sam bila trudna koji je vrlo osetljiv period za svaku ženu - navela je Megan. 

Ona je poručila da u takvim situacijama imate samo dva izbora: da padnete u samosažaljenje ili da podignete glavu i zaštitite svoje dete a samim tim i sebe. Megan je poručila da će se doživotno zalagati za žene i devojke koje će biti stalna nit u njenim humanitarnim i poslovnim poduhvatima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)