Zanimljivosti

"RAZVOD OD BREJDIJA BIO JE SMRT JEDNOG SNA": Žizel se slomila pred kamerama

Poznata lepotica ne može da prežali krah ljubavi.

06.03.2024 19:17

"RAZVOD OD BREJDIJA BIO JE SMRT JEDNOG SNA": Žizel se slomila pred kamerama
HULU, Shuttererstock

Supermodel Žizel Bundšen, koja do nedavno nije skrivala svoju vezu sa instruktorom džiu-džicua Joakimom Valenteom, priznala je da je emotivno reagovala na pominjanje svog razvoda od proslavljenog sportiste Toma Brejdija. U intervjuu za IMPACT x Nightline poznata lepotica je otvorila dušu novinarki Robin Roberts, koja ju je podsetila na reči da je razvod od Brejdija doživela kao "smrt jednog sna".

U tom trenutku emocije su preplavile Žizel kada ju je Roberts pitala: "Kako si?". Žizel je odgovorila: "Pa, kada kažeš...", pre nego što je prekinula rečenicu da bio obuzdala emocije i prikrila suze. Takođe je istakla da ne želi da se nikome izvinjava za to.

abc news/youtube

Žizel Bundšen se rasplakala govoreći o razvodu

Novi početak

Žizel Bundšen je započela vezu sa Joakimom Valenteom nakon razvoda od Toma, a njihova veza je postala javna kada su uhvaćeni kako se ljube u Majamiju na Dan zaljubljenih. Prema izvorima, njih dvoje su u vezi od novembra 2022. godine. Joakim je pružio podršku Žizel nakon smrti njene majke koja je preminula od raka, a dobro upućeni tvrde da je on savršen partner za nju.

Porodica je prioritet

Iako je u vezi sa novim partnerom, Žizel ističe da su njeni prioriteti deca koju deli sa bivšim suprugom Tomom. Ona je naglasila da je roditeljstvo ponekad izazovno, ali da može da kontroliše samo svoje postupke. S druge strane, Tom Brejdi se navodno fokusira samo na "decu i posao", a izvori tvrde da su sve spekulacije o njegovom ponovnom venčanju neosnovane.

Tanjug/AP

Irina Šajk ostavila je Brejdija nakon četiri meseca

Brejdijeva romansa sa Irinom Šajk

Tokom prethodnog leta, tačnije u julu, saznalo se da su lepotica Irina Šajk i Tom Brejdi zajedno, jer su tada uhvaćeni kako se ljube u automobilu. Ipak, već u septembru je počelo da se nagađa kako je ruska manekenka ipak ponovo u vezi sa glumcem Bredlijem, s kojim ima ćerkicu. Do pomirenja između Irine i Bredlija ipak nije došlo, ali do kraha njene ljubavi sa poznatim sportistom jeste.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)