Zanimljivosti

IVANA PETERS SE ISTOPILA: Ovakvu je nismo videli još od mladalačkih dana! (FOTO)

Pevačica je istrajna u odluci da vrati devojačku liniju

10.03.2024 18:31

IVANA PETERS SE ISTOPILA: Ovakvu je nismo videli još od mladalačkih dana! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Ivana Peters (49) još pre godinu dana je uspela da izgubi čak deset kilograma, nakon što je morala da promeni ishranu zbog zdravstvenih problema. Naime, posle operacije žuči, Ivana je morala da se prilagodi potpuno novom režimu ishrane, što je rezultiralo značajnim gubitkom kilograma. 

Ali, ona se na tome nije zaustavila, već je i posle gubitka deset kilograma rešila da nastavi sa mršavljenjem. Ako je suditi po njenoj najnovijoj objavi na Instagramu, izgleda da joj je to pošlo za rukom.

 

 

Ivana je pozirala u srebrnoj haljini sa štrasom i resama. Kreacija je bila veoma kratka, a uz nju je ponela duge crne čarape i bele patike. Iako je odabala širi model haljine, vidi se da je Ivana još smršala i nema sumnje da je na pravom putu da povrati devojačku liniju. Ovo nije nimalo zanemarljivo, budući da malo ko zna da pevačica ove godine puni jubilarnih 50 godina i da ulazi u šestu deceniju, kad je veoma teško gubiti svaki gram viška. I pored činjenice da ulazi u takozvane najbolje godine, Ivanino mladalačko lice bez bora nikad ne bi posvedočilo tome.

Fanovi su je podržali salvom komplimenata.

 - Njen glas bih prepoznala i u milon drugih.

- Prelepa!

- Najbolja pevačica.

- Vreme teče, a ti sve lepša. Na mamu!

- Izgledaš top!

 

 

Podsećamo da je Ivana istakla da je nakon operacije žuči morala da se pridržava posebnog režima ishrane koji joj je preporučio lekar. U početku joj novi način ishrane nije prijao, ali je uspela da pronađe rešenje koje joj je pomoglo da ubrza metabolizam i postigne odlične rezultate.

Ona je nakon što je shvatila da ne može da jede sve što je navikla, počela da konzumira više manjih obroka tokom dana. Takođe, detoksikacija organizma bila joj je od velike pomoći, te je svoje obroke pripremala na vodi, konzumirala čorbe sa povrćem i mesom, a mleko je zamenila vodom za pripremu određenih jela. Takođe, voćni kompoti su postali sastavni deo njenog novog režima ishrane.

Komentare na Ivanino novo izdanje kroz emotikone srca i vatre ostavila je i njena koleginica Zorana Pavić koja je takođe drastično smršala i koja najbolje razume kroz kakva odricanja Ivana prolazi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)