Zanimljivosti

NIKOLINA PIŠEK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Vruće poze među balonima izazvale salvu oštrih komentara, oglasila se i Sara Jo (FOTO+VIDEO)

Voditeljkin stajling ostao je u senci propratne dekoracije

08.03.2024 19:55

NIKOLINA PIŠEK NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Vruće poze među balonima izazvale salvu oštrih komentara, oglasila se i Sara Jo (FOTO+VIDEO)
ATA images

Voditeljka Nikolina Pišek (50), poznata po svom besprekornom izgledu, ne prestaje da šokira javnost. U roku od nepunih nedelju dana ona je objavila fotografije koje su izazvale veliku pažnju medija. Prvo je pozirala na terasi hotela bez ičega, ogrnuta samo jorganom. Potom je nedavno objavila slike i snimke sa masaže, gde su svi njeni atributi došli do izražaja. Tom prilikom je ponovo bila golišava, ali se ogrnula peškirom umesto jorganom. 

Ovog puta bila je kompletno obučena, ali je njen stajling ostao u senci propratne dekoracije. Fotografija je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama, gde su mnogi komentarisali njen izgled, ali izrazili i zabrinutost zbog balona koji su aludirali na mnogo šta. 

Nikolina je ponela bordo top haljinu mini dužine. Kreacija je u gornjem delu imala perje u bordo boji koje je prekrivalo njen dekolte. Propisno je ponela i duge crne najlon čarape i crne sandale. Kosa i frizura bili su prilično scenski sređeni, dok je primetna bila i velika količina nakita u vidu masivne ogrlice, narukvice i minđuša od cirkona. Fotografisanje je bilo predviđeno na mestu gde je voditeljka okružena gomilom pink-roze balona, a upravo oni su uneli pometnju u celu priču. Naime, baloni su izgledali kao veoma dugačke viršle, a glavno mesto fotografisanja bio je toalet. 

- Danas je sve u vezi sa modom i ženstvenošću. Sve najbolje svim jakim ženama, koje neprekidno dokazuju da mogu baš sve. Volim vas, drage moje, šaljem ljubav i snagu da menjamo sve ono što nas još uvek tlači - poručila je Pišekova uz fotografije i snimke.

 

 

Usledila je lavina komnetara na njenom Instagramu uz ovu objavu.

- Moja odabrana Majli - poručila joj je Sara Jo, aludirajući na nekadašnji incident Majli Sajrus takođe sa balonom.

- Sretan Dan žena draga Nikolina!

- Zvezda!

- Kakve zgodne noge! - pisali su najvatreniji fanovi.

Ipak, bilo je i onih koji su smatrali da je dekoracija neprimerena. 

- Posle kao “poštujte me”! - bio je jedan od komentara Nikolininih pratilaca koji nije podržao način na koji se fotografisala i snimala.

Nikolina se uopšte nije obazirala na kritičke komentare, a mnogi će reći da je napravila pometnju na društvenim mrežama baš onakvu kakvu je želela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)