Zanimljivosti

NIKOLINA PIŠEK POZIRALA BEZ ODEĆE, JORGAN SKLIZNUO NIZ OBLINE: Svi se pitaju ko je fotograf, ona ga krije kao zmija noge! (FOTO)

Voditeljka je pozirala na hotelskoj terasi

04.03.2024 21:30

NIKOLINA PIŠEK POZIRALA BEZ ODEĆE, JORGAN SKLIZNUO NIZ OBLINE: Svi se pitaju ko je fotograf, ona ga krije kao zmija noge! (FOTO)
ATA images

Voditeljka Nikolina Pišek (50), poznata po svom besprekornom izgledu, na pragu šeste decenije ponovo je šokirala javnost. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj pozira na terasi hotela bez ičega, ogrnuta samo jorganom. Fotografija je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama, gde su mnogi komentarisali njen izgled i izrazili divljenje.

Pišekova se izgleda dvoumila da li uopšte da objavi ovaku “ogoljenu”, spontanu, a opet umetnički intrigantnu fotografiju, ali joj je bilo žao da ta slika ne ugleda svetlost dana. Jedino je upitno da li voditeljka imala donji veš ili je spavala potpuno naga. Primetno je da je ustala i prišla ogradi terase kako bi uživala u pogledu na more, a tom prilikom ogrnula se samo jorganom. U prvom planu bila su njena gola leđa i grudi, koje je delimično tek prikrila jorganom. 

- Možda ova slučajna fotografija zaslužuje post. Slučajan vikend na moru, koji se slučajno pretvorio u urnebesnu zabavu za klince, a trebalo je da bude za mene. I jedno sasvim slučajno sunce unutar kišnog beskrajnog dana - dodala je ona u opisu.

 

 

Jedno od pitanja koje je mnoge zanimalo jeste ko je zapravo fotografisao lepu i golišavu voditeljku. Dok su se mnogi pitali o identitetu fotografa, Nikolina je ostala tajanstvena po tom pitanju, ostavljajući prostor za različite spekulacije i nagađanja. Ipak, većina je smatrala da fotografija nimalo nije slučajna, ma ko njen autor bio.

Malo je reći da je njen Instagram nalog u trenutku planuo, dok su se komentari ređali.

- Najbolja tvoja objava u životu!

- Niti je fotografija slučajna, niti zaslužuje post.

- Ko je slikao, slučajni prolaznik?!

- Slučajna???

- A nije slučajno da si ti draga baš lepa i slučajnosti ne postoje.

- Slučajno gola, ali lepo ti stoji!

- Senzualno i se*si - komentarisali su Nikolinini pratioci.

 

 

Iako ima 50 godina, Nikolina izgleda mnogo mlađe, a otkrila je da održava vitku liniju na specifičan način. Pored toga što izbegava doručak i meso, ona uzima kolagen i konzumira velike količine povrća.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)