Zanimljivosti

MILENA POPOVIĆ U ZAGRLJAJU IGORA JURIĆA NE SKIDA OSMEH: "Ne zna se ko je lepši, sve čestitke i pravite decu!" (FOTO+VIDEO)

Poznati par iskoristio je lepo vreme da uživa u putovanjima i jedno u drugome.

22.03.2024 15:16

MILENA POPOVIĆ U ZAGRLJAJU IGORA JURIĆA NE SKIDA OSMEH: "Ne zna se ko je lepši, sve čestitke i pravite decu!" (FOTO+VIDEO)
instagram-printscreen-milena_bogdan

Milena Popović (40), državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i udovica političara Olivera Ivanovića, ne krije da je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Iako je zbog ove ljubavi često na meti negativnih komentara, ona ne dozvoljava da joj to poremeti život. Atraktivna crnka danas je objavila fotografiju na kojoj i ona i Igor blistaju od sreće. Ova slika govori više od hiljadu reči.

Milena je istakla da je naučila da postoje stvari na koje ne možemo da utičemo, niti da ih menjamo. Međutim, smatra da o sreći ne treba da se ćuti, već da se priča naglas, uz konstataciju da “jedan dan sreće vredi više nego ceo život proveden u strahu”. Danas je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog voljenog, a objava je naslovljena kao “Čista sreća!

 

 

Milena i Igor su očigledno odlučili da provedu vikend van Beograda. Njihovi osmesi “od uva do uva” govori koliko su srećni što su pronašli jedno drugo. Milana je nosila sivu bundicu od veštačkog krza, a ovo je jedna od njenih retkih fotografija na kojoj je možemo videti nasmejanu.

Popovićeva je objavila još jednu fotogarfiju na Instagram priči, gde stoji sama, a fotografsko umeće pripalo je nikome drugom nego Juriću. Popovićeva je ovde u neobičnoj kreaciji koja je do pola u vidu ozbiljnog crnog sakoa, dok je od polovine rukava, kao i struka teksas jakna. Izgleda da je ovo imala ispod bundice, a čak i na ovoj fotografiji ona se osmehuje.

instagram-printscreen-milena_bogdan

Milena Popović

Objava sa Igorom je u trenu izazvala veliki broj komentara na njenom Instagram nalogu.

- Svako zaslužuje pažnju, ljubav i sreću. Svako dobro.

- Prelepi ste, uvek tako sijajte i volite se.

- Bravo baš ste lep par, ne zna se ko je lepši. Budite srećni.  

- Reči su suvišne.

- Ma samo budale mogu dati negativan komentar! Ne zna se ko je lepši, a uz to vidno se vole i srećni su! Sve čestitke i pravite decu!

 

 

Milena ne veruje u ljubav na prvi pogled, već smatra da se ljubav rađa iz vremena koje se provede zajedno. Ipak, nije mogla da porekne da ju je Igor Jurić odmah na neki način privukao.

- Ja jesam Igora doživela na neki drugi način nego druge muškarce, a vremenom sam shvatila da mi veoma prija komunkacija sa njim. Igor jeste veoma hrabar, mnogi drugi muškarci se nisu usudili da budu tako hrabri kao on. Budući da živimo zajedno dugi niz godina, mogu slobodno da kažem da je to sada jedan ozbiljan brak. Srećna sam što sam ga srela, jer je on popunio tu prazninu, ne samo u mom srcu, već i u srcu moga sina Bogdana - otkrila je Popovićeva za Srećnu Republiku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)