Zanimljivosti

ANASTASIJA GUDELJ DANAS IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE, A SUPRUG JOJ JE VETAR U LEĐA: "Hvala ti što si najbolja žena na svetu!" (FOTO)

Poznati par obeležio je dve godine ljubavi emotivnim fotografijama na društvenim mrežama.

31.03.2024 16:35

ANASTASIJA GUDELJ DANAS IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE, A SUPRUG JOJ JE VETAR U LEĐA: "Hvala ti što si najbolja žena na svetu!" (FOTO)
Instagram.com

Danas je poseban dan za pevačicu Anastasiju Gudelj i fudbalera Nemanju Gudelja, budući da obeležavaju dve godine ljubavi. Nemanja je povodom ovog značajnog jubileja odlučio da podeli intimnu fotografiju sa svojom suprugom, koja je izazvala veliku pažnju javnosti, a sličnu fotografiju objavila je i Anastasija.

Pevačica je u krem-belom kariranom kaputu od tvida, ispod kog je ponela belu rolku. Primetno je da je totalno bez šminke, a u susret prvim pravim zracima sunca, ponela je tamne naočare okruglog okrvira. Nemanja je u duksu i takođe je stavio sunčane naočare. 

Na fotografiji koju je Anastasija objavila na svom Instagramu oni poziraju jedno pored drugog, dok je na slici koju je fudbaler podelio na svom profilu verzija na kojoj on ljubi Anastasiju u glavu, a u opisu fotografije je veoma emotivna poruka.

- Dve srećne godine. Srećna godišnjica, bubiška. Hvala ti što si najbolja žena na svetu - napisao je Nemanja.

 

 

Anastasija je uzvratila ljubav istom merom, takođe ističući Nemanju kao "najboljeg muža na svetu" .

- Dve godine sa najboljim mužem na svetu. Volim te više nego što je to moguće dočarati rečima. Hvala ti što me voliš i činiš srećnom svakoga dana. Tvoja zauvek - napisala je pevačica.

Ova godišnjica ljubavi je samo jedan od brojnih trenutaka koji ovaj slavni par deli sa fanovima na društvenim mrežama. Njihova ljubavna priča i život u Sevilji intrigiraju javnost, koja s nestrpljenjem iščekuje svaki novi detalj iz njihovog života. Rekacija fanova ni ovaj put nije izostala.

- Najlepši par na svetu!

- Koliko ste samo lepi, vidi se ljubav.

- Anastasija napravi od Nemanje pravog čoveka!

- Posebni ste oboje, neka vam ljubav traje večno.

- Blistate! - poručili su im fanovi na mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)