Zanimljivosti

JOVANA JOKSIMOVIĆ KAKVU DO SAD NISMO VIDELI: Nova frizura učinila ju je bar 10 godina mlađom! (FOTO+VIDEO)

Transformacija popularne voditeljke uzburkala društvene mreže.

27.03.2024 19:20

JOVANA JOKSIMOVIĆ KAKVU DO SAD NISMO VIDELI: Nova frizura učinila ju je bar 10 godina mlađom! (FOTO+VIDEO)
Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Voditeljku Jovanu Joksimović (42) mnogi pamte po periodu od 2010. godine, kada je zajedno sa Srđanom Predojevićem vodila jutarnji program na TV Pink, gde je provela gotovo punu deceniju. Nakon toga, nastavila je karijeru na TV Prva, da bi danas bila prisutna na TV K1, gde vodi emisiju "Uranak".

Joksimovićeva je prepoznatljiva po dugoj kosi, koja je u poslednje vreme prešla iz riđe u plavu nijansu. Njen široki osmeh je nešto što je uvek prati, kao i karakterističan karmin u jarkim bojama, najčešće crvenoj ili pink. Jovana je osim po svom radu, poznata i po svom modnom stilu. Bez obzira da li nosi elegantne pantalone, suknju ili haljinu, uvek je bila odmerena, ali sa dozom se*sipila. 

U poslednje vreme, primetno je da Jovana bira modne komade koji joj "skidaju godine" i čine je da izgleda poput devojčurka. Nedavno se pojavila sa kraćom frizurom, koja je bila izuzetno zanimljiva. Sa jedne strane lica kosa joj je bila u talasima, dosežući dužinu kraće paž frizure, dok je sa druge strane bila pokupljena. Mnogi su se složili da bi joj kratka kosa savršeno stajala i činila je deceniju mlađom.

Joksimovićeva se uz novu frizuru na video snimku pojavila u svečanoj jarkocrvenoj haljini, zatvorenoj do grla i dugih rukava, ali sa dubokim šlicem. Mnogi koji su pogledali snimak smatraju da je retko ko mogao da zanemari vitke noge zgodne voditeljke koje su bile u prvom planu. Uz ovu kombinaciju, nosila je crvene salonke visokih potpetica, što je izazvalo salvu pohvala na društvenim mrežama. Voditeljka definitivno zna kako da privuče pažnju svojim modnim izborima.

 

 

Jovana je ovaj video postavila uz numeru svoga supruga Željka Joksimovića, "Zvezda", a pratioci nisu krili oduševljenje njenom pojavom.

- Bez obzira na to što je žena rekla da je komentari ne zanimaju, kako čovek da ne prokomentariše kada stvarno izgleda predivno?

- Uvek u elegantnom stilu, bez golotinje, prelepa i otmena dama.

- Blista, divna, ostvarena, pametna žena.

- Carica i kraljica - pisali su joj fanovi, očigledno oduševljeni Jovaninim modnim izdanjem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)