Moda

TOP 3 MODNA IZDANJA JOVANE JOKSIMOVIĆ KOJA MORATE ODMAH ISPROBATI: Izgledaćete mlađe, trendi i zavodljivo (FOTO)

Voditeljka je oduvek znala kako da privuče pažnju.

11.03.2024 22:03

TOP 3 MODNA IZDANJA JOVANE JOKSIMOVIĆ KOJA MORATE ODMAH ISPROBATI: Izgledaćete mlađe, trendi i zavodljivo (FOTO)
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Voditeljka Jovana Joksimović (42) godinama je na medijskoj sceni, a njen prepoznatljiv osmeh gledaocima ulepšava svaki dan. Ova šarmantna dama vitkog stasa oduvek je imala dobar osećaj za modu, te se o njenim odevnim kombinacijama naširoko govori.

Bilo da se radi o elegantim pantalonama, suknji ili haljini, uvek je bila odmerena ali i sa dozom seksepila. U poslednje vreme može se primetiti da Jovana bira modne komade koji joj " skidaju godine", te je čine da izgleda poput devojčurka.

Bez obzira na to što je voditeljka sportske građe, neke od ovih komada mogu poneti dame svih oblika tela. Pronađite onaj koji vama najviše prija i koji se uklapa uz vaš stil.

Ovo su top tri izdanja Jovane Joksimović koje morate isprobati već ovog proleća. Bilo da se radi o nekim zvaničnim događajima, slavljima ili šetnji sa prijateljicama. Evo kako da zablistate za tren.

 

1. Bela haljina-košulja

Bela haljina sa efektnim zlatnim dugimićima, a koja izgledom podseća na košulju osvojila je sve dame. Suženje u struku možete korigovati u zavisnosti od oblika tela ili efekta koji želite da postignete. 

 

 

2. Teksas haljina sa karnerima

Haljina od teksasa koja naglašava noge odlična je kombinacija i za večernji izlazak ali i za dnevnu šetnju. Ukoliko odaberete dovoljno ekektnu obuću možete je lako prilagoditi svojim potrebama. Ono što je sigurno jeste da vizuelno "skida godine" te ćete izgledati i mlađe i zavodljivije.

 

 

3. Crvena plisirana haljina

Odlična je za večernje ili nešto svečanije izlaske. Čini struk vitkijim, a naglašava grudi i bokove. Za dame koje žele figuru peščanog sata ovo je pravi izbor.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)