Zanimljivosti

TOP 5 STAJLINGA SA FINALA PESME ZA EVROVIZIJU: Evo šta su pevačice ponele! (FOTO)

Lena Kovačević, Zorja, Zejna, Hristina i Konstrakta imale neke od najzapaženijih nastupa!

03.03.2024 16:35

TOP 5 STAJLINGA SA FINALA PESME ZA EVROVIZIJU: Evo šta su pevačice ponele! (FOTO)
ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Teya Dora predstavljaće Srbiju pesmom "Ramonda" na 68. Evroviziji koja će se održati od 7. do 11. maja u švedskom gradu Malmeu. Pored nje, na izboru za Pesmu za Evroviziju izdvojilo se još nekoliko dama koje su bile prilično zapažene, kako glasom, tako i stasom, a pobeda im je izmakla za dlaku. 

Lena Kovačević

 

 

Ova džez dama anđeoskog glasa otpevala je numru “Zovi me Lena”. Pevačica je nosila veoma elegantnu srebrnu haljinu sa štrasom koja je bila u vidu korseta, dok su i cela leđa bila otvorena. Kreacija se spuštala skroz do zemlje, prateći liniju Leninog savršenog tela, dok je imala i veoma dibok šlic koji je otrkivao njene noge. Detalj su bili i rukavi koji su imali dodatak u vidu identičnog materijala kao i haljina, koji su bili prilično dugi i vukli su se po zemlji. Ona je uz diskretnu šminku i kosu koja je u talasima padala preko ramena, ponela i specifičan detalj na glavi u vidu turbana, koji je takođe bio u srebrnoj boji, samo bez štrasa.

- Turban je veliki hit u 2024. godini, to će vam pokazati sve velike modne revije, a to ćete videti kad dođe proleće, setićete me se tada - rekla je Lena kroz osmeh za medije.

Zorja 

 

 

Gledaoci su bili mahom oduševljeni Zorjinom numerom “Lik u ogledalu” na takmičenju Pesme za Evroviziju 2024. ali pojedini su primetili da sa dugom crnom kosom podseća na koleginicu Sanju Vučić. Kada je taj podatak podeljen na društvenoj mreži Iks, obe pevačice i Sanja i Zorja, su izrazile podršku jedna drugoj uz komentar “Hvala lepo”.

Zorja Pajić  je imala specifičan stajling u vidu mistične duge crne kreacije koja je bila prilično neobičnog dizajna. Osim što je imala dodatke u vidu nabore koji su dijagonalno išli preko njenih grudi i kukova, popularno je imala jedan dug rukav, dok je drugi izostao. Specifičan detalj bile su veoma visoke naramenice koje su pridržavale neku vrstu crnog plašta, pa je ceo stajling bio prilično scenski.

3. Zejna 

 

 

Pevačica Zejna oduševila je sve svojim izvođenjem pesme "Zejna je najbolja". Ona je pred finale videla kritike da je bila previše statična u polufinalu, pa je rešila da to promeni u finalu i ostavila je štikle kod kuće. Umesto toga ponela je crne martinke i razigrala se, na opšte oduševljenje svih.

Ona je ponela neku vrstu plesnog scenskog kostima koji je bio u vidu kombinezona čiji je brushalter bio ceo prekriven štrasom, a usledile su i pantalone identičnog dezena. Preko svega imala je ogrtač od kožnih pertli, koji je umesto naramenica imao bodlje.

4. Hristina 

 

 

Mlada pevačica Hristina Vuković privukla je pažnju mnogih svojom numerom "Bedem". Njena kreacija je bila krajnje neobična. Imala je rolku i helanke u krem-zlatnoj boji, dok je preko svega išao veoma unikatan pojas koji je pridržavao krem maramu koja je išla preko helanki i savršeno se uklapala uz krem čizme velikih platformi.

5. Konstrakta

 

 

Pevačica Ana Đurić imala je sličnu pesmu i nastup kao i godine kada je predstavljala Srbiju na Evroviziji, a ovoga puta numera je nazvana “Novo, bolje”. Konstarkta je ovog puta bila cela u belom, a mnoge je njena bela haljina zakopčana do grla uz okovrtanik podestila na one koje opatice nose. Usledile su i duge bele gumene čizme, kao i kecelja oko struka. Budući da je deo koreografije bilo mešenje hleba, a ne pranje ruku, Đurićeva je simbilično uz nastup na Instagramu dodala: "Otvaram pekaru!"

BONUS VIDEO:

Komentari (0)