Moda

DA LI JE PROMENA IMIDŽA PRESUDILA BRESKVICI: Od tetovaža i dredova do anđela s krilima, zaokret od 180 stepeni u stajlingu pevačice! (FOTO)

Do pre samo godinu dana ona je bila žestoka devojka sa tatuima, a onda se sve promenilo.

03.03.2024 10:30

DA LI JE PROMENA IMIDŽA PRESUDILA BRESKVICI: Od tetovaža i dredova do anđela s krilima, zaokret od 180 stepeni u stajlingu pevačice! (FOTO)
RTS Printscreen, Printscreen/https://www.youtube.com/@GeneracijaZed

Anđela Ignjatović poznatija pod umetničkim imenom Breskvica završila je sinoć na drugom mestu na izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji. Mnogi su njen plasman ocenili kao uspeh, ali je bilo i mnogo više onih koji su razočarani jer je do poslednjeg dana važila za favorita na ovom takmičenju.

Printscreen/RTS1

Ove godine imala je krila anđela

 

Drastična promena

Razlozi zbog koji neće putovati u Malme su brojni. Iako je imala ogromnu podršku publike, pre svega tinejdžera koji su masovno glasali za nju to ipak nije bilo dovoljno da se domogne karte za Švedsku.

Kako komentarišu njeni fanovi na društvenim mrežama razlog bi mogao da bude i drastična promena imidža ove pevačice koja se takmičila sa numerom "Gnezdo orlovo". U skladu sa numerom ona je osmislila nastup u beloj dugoj haljini sa pojasom na kome su izvezeni srpski motivi i krilima anđela na leđima.

Ovo je bio šok za većinu njenih vernih fanova koji je već godinama prate na Instagramu jer je do skora Breskvica imala potpuno drugačiji imidž. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Pre samo godinu dana Breskvica je u spotu za numeru "Bad Boy" imala dredove i tetovaže po telu, te pirsing u nosu a sebe je predstavljala kao žestoku devojku. Kad je u pitanju stajling voli da eksperimentiše od iscepanih farmerica i topova do garderobe koju nose američki reperi. Često je menjala i boju kose pa je bila crnka, vatrena crvenokosa i platinasta plavuša, a sad je smerna brineta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

 

Po svemu sudeći publika je takvu zavolela, a onda je Breskvica napravila zaokret i postala smerna. I preovogodišnjeg nastupa na izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji, ona je i prošle godine na nastupala na Mjuzikviku u kostimu sa motivima narodne nošnje vešto se poigravala sa nacionalnim, srpskim elementima u svom imidžu.

e-stock/Natasa Rajakovic

Prošlogodišnji nastup Breskvice na Mjuzikviku

 

Da li joj je smeran nastup i krila anđela "presudili" da ne pobedi na Beoviziji sad može samo da se nagađa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)