Moda

TEYA DORA DRUGAČIJA OD SVIH: Voli originalne kostime koji se šiju specijalno za nju! (FOTO)

Prednost daje udobnosti pa najviše voli patike ili cipele sa platformom.

03.03.2024 09:45

TEYA DORA DRUGAČIJA OD SVIH: Voli originalne kostime koji se šiju specijalno za nju! (FOTO)
ST/Dragan Kadić, Instagram

Teya Dora predstavljaće Srbiju na 68. Evroviziji koja će se održati od 7. do 11. maja u švedskom gradu Malmeu. Ova lepa devojka koja je diplomirala na čuvenom Berkliju u Americi publiku je osvojila pesmom "Ramonda", ali i neobičnim, moćnim scenskim nastupom koji je dočarao simboliku cveta ramonda koji simbolički predstavlja podizanje iz pepela srpske vojske tokom Prvog svetskog rata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

 

Ne voli štikle

Teya ima vrlo specifičan stil oblačenja kako na sceni tako i van nje. Kako je jednom prilikom objasnila vrlo pažljivo osmišljava nastupe, a kostime za snimanje spotova uglavnom šije po meri. 

Kako je ispričala Teya za snimanje spota za numeru “Džanum“ koja se sauntrek za seriju "Južni vetar" i koja joj je donela popularnost kod mlađe publike u Srbiji osmislila je njena stilistkinja.

- Moja stilistkinja i ja pričamo o idejama, a ona onda napravi skicu onoga što smo osmislile. U poslednje vreme volim da komadi koje nosim budu originalni i uglavnom ih sve šijemo - rekla je jednom prilikom za medije Teya.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

 

Kako priznaje nije ljubitelj štikli, pa visoke i tanke poteptice nosi isključivo nekoliko puta godišnje i to u posebnim prilikama kao što je recimo doček Nove godine. Mnogo bolje se oseća kad na nogama ima patike ili platforme.

Kad je u pitanju privatan stil oblačenja, Teya se ne razliku mnogo od svojih vršnjakinja ali se primećuje blagi uticaj američke stritkulture jer prednost daje udobnosti u odnosu na atraktivnost. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

 

Sudeći po fotografijama na njenom Instagram nalogu Teya voli da upari patike uz šorc, ali i elegantne komade odeće. Slično kao što u muzici voli da spaja različite muzičke žanrove, takav je i njen stil koja uspešno nosi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)