Zanimljivosti

OVA ATRAKTIVNA PEVAČICA JE SUPRUGA FINALISTE PESME ZA EVROVIZIJU: Zbog nje se povukao iz javnosti i promenio život iz korena (FOTO)

Srbija večeras bira predstavnika za Evroviziju 2024. godine, a jedna poznata dama biće najvatreniji navijač.

02.03.2024 18:41

OVA ATRAKTIVNA PEVAČICA JE SUPRUGA FINALISTE PESME ZA EVROVIZIJU: Zbog nje se povukao iz javnosti i promenio život iz korena (FOTO)
Instagram-stanicgoga

Finale pesme za Evroviziju održava se večeras, kada će Srbija dobiti svog predstavnika. Među finalistima nalazi se i pevač Marko Mandić. On se publici i stručnom žiriju predstavio numerom "Dno".

Godinama je na muzičkoj sceni, a 2014. doživeo je enormni uspeh numerom "Ramdagadam" koja je bila pregledana skoro 40 milona ljudi. Marko se neko vreme povukao iz javnosti na opšte iznanđenje njegovih fanova. Ipak, imao je veoma važnih privatnih razloga zbog kojih je prikupio još više simpatija javnosti.

Nemanja Pančić

Marko Mandić je finalista pesme za Evroviziju 2024

Marko se povukao na neko vreme iz sveta muzike i posvetio se roditeljstvu. Naime, on je dobio ćerku sa atraktivnom pevačicom Gogom Stanić koja takođe učestvovala na "Beoviziji".

 - Osećaj ne mogu da opišem, jer nemam sa čim da ga uporedim. Goga Stanić, volim te. Iskra, dobro nam došla, mama i tata su spremni da pokidaju uloge koje su dobili - napisao je tada Mandić.

Marko i Goga prvo dete dobili su krajem 2019. godine. Naslednici su dali ime Iskra. Potom su dobili još jednu ćerkicu koja je upotpunila njihov svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordana Stanic (@stanicgoga)

 

Goga je danas više angažovana oko roditeljstva, te je pevačku karijeru stavila malo na puzu. Ipak, zato je najverniji fan svog voljenog supruga Marka koji će se danas boriti za kartu za Malme gdese održava sledeća Evrovizija. Da li će mu doneti sreću, saznaćemo nešto posle 21 čas kada počinje veliko finale Pesme za Evroviziju, a emitovaće se na Radio televiziji Srbije. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)