Zanimljivosti

EVROVIZIJSKA IZDANJA DRAGANE KOSJERINE O KOJIMA SE PRIČALO: Voditeljka je svake godine tema broj jedan!

Koja haljina poznate dame vam se najviše dopala?

29.02.2024 16:50

EVROVIZIJSKA IZDANJA DRAGANE KOSJERINE O KOJIMA SE PRIČALO: Voditeljka je svake godine tema broj jedan!
Printscreen/rts, Dragan Kadic

Voditeljka Dragana Kosjerina već godinama vodi takmičenje "Pesma za Evroviziju", koje se emituje na RTS-u, a gde se bira srpski predstavnik za Evroviziju. Ova šarmantna dama svaki put privuče veliku pažnju javnosti svojim izgledom i uvek zanimljivim stajlinzima.

Tako je ove godine, u prvoj polufinalnoj večeri odabrala metalik haljinu u obliku ćupa, na koju niko nije ostao ravnodušan. Efektno izdanje svima je zapalo da oči, a potpuno se uklopila u svečanu atmosferu takmičarske noći.

Pritnskrin:Youtube RTS

Dragana Kosjerina haljine sa Pesme za Evroviziju

Prethodnih godina, Dragana je takođe imala veoma zanimljive haljine. Od duge žute kojom je asocirala na lepoticu iz Diznijevog crtanog filma "Lepotica i zver", do crvene kojom je neodoljivo podsećala na lepotice iz Španije koje plešu čuveni flamenko ples. Iako je imala različite voditeljske partnere na sceni tokom godina, koji su parirali njenoj eleganciji i lepoti, čini se da je ipak ona bila zvezda večeri. Ipak, da ne zanemarimo i šarmantne muškarce sa kojima je bila na sceni: čini se da je najbolji tandem bila sa glumcem Milanom Marićem, što se i najviše komentarisalo na društvenim mrežama.

Dok sitno odbrojavamo do novog predstavnika Srbije na Eurosongu, koji će biti proglašen 2. marta, podsetimo se nekih od najefektnijih evrovizijskih izdanja voditeljke Dragane Kosjerine.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)