Zanimljivosti

ZAVIRITE U DOM JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Poznati par otkrio intimni kutak (FOTO)

Pevačica i glumac stvorili su svoju oazu mira.

01.03.2024 19:01

ZAVIRITE U DOM JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Poznati par otkrio intimni kutak (FOTO)
instagram.com/jelena tomasevic

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić godinama su u srećnom braku, a svoju ljubav brižno neguju. Venčali su se u leto 2011. godine u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Naredne godine dobili su ćerkicu Ninu koja je centar njihovog sveta.

Poznati supružnici godinama stvaraju svoj svet daleko od očiju javnosti, a svaki kutak porodičnog doma brižljivo su opremali. U ovoj umetničkoj porodici svako ima prostora za svoju kreativnosti i uživanje u miru. Oni su odabrali Šumice kao deo Beograda koji najviše odgovara njihovoj poslovnoj dinamici i tempu života.

instagram-jelenatomasevic_official

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Jelena i Ivan imaju prostrano dvorište ispunjeno zelenilom gde najviše uživaju u prolećnim i letnjim mesecima, a njihova mezimica tu ima dovoljno mesta za igru i opuštanje. Sve je opremljeno veoma prefinjeno u minimalističkom stilu.

 

 

 - Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem delu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primetila. Kao dete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikavam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula - govorila je Jelena svojevremeno za domaće medije.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

JA

02.03.2024 04:22

Divno je videti ljude koji se vole i postuju i posle toliko godina u braku . Daju nadu u verovanje da je u braku ipak moguca bezuslovna ljubav !