Zanimljivosti

ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK ĐIĐI HADID I BREDLIJA KUPERA: Više se ne suzdržavaju, sve pršti od ljubavi (VIDEO)

Paparaco snimak koji je obišao svet.

29.02.2024 19:30

ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK ĐIĐI HADID I BREDLIJA KUPERA: Više se ne suzdržavaju, sve pršti od ljubavi (VIDEO)
Profimedia

Poznata lepotica Điđi Hadid i holivudski zavodnik Bredli Kuper od oktobra meseca su u ljubavnoj vezi kada su prvi put bili viđeni zajedno u javnosti. Tada su ceo svet obišle paparavo fotografije ovog poznatog para.

Romansa između glumca i svetski poznatog modela uzela je ozbiljan preokret, sa razgovorima o njihovoj budućnosti i sledećim koracima već u toku.


- Veza između Điđi i Bredlija je ozbiljna, već su razgovarali o svojoj zajedničkoj budućnosti i sledećim koracima. Odlično se slažu i otvoreno, zdravo komuniciraju jedno s drugim. Raduju se budućnosti - govorio je izvor za E.T.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)


Navodeno ih čak i bivša Bredova partnerka, Irina Šajk, podržava ih, fokusirajući se na svoj život i aranžman roditeljskog staranja dok želi sve najbolje glumcu.

 

 

Sada je isplivao paparaco snimak poznatog para koji potvrđuje da im u ljubavi cvetaju ruže. Više se nimalo ne suzdržavaju u javnosti, već razmenjuju nežnosti na javnom mest. Na snimku se vidi kako Điđi dodiruje i nežno mazi svog dragog usred jednog kafića gde su uživali sa poznanicima.

Foto: AP Photo/Francois Mori

Irina Šajk podržava vezu Bredlija i Điđi

 

Ostaje da vidimo kako će se njihova romansa dalje razvijati i koje korake će preduzeti u budućnosti. Svakako, ovo je jedna od najintrigantnijih ljubavnih priča u svetu slavnih trenutno, koja privlači pažnju javnosti širom sveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)