Zanimljivosti

ROBERT DE NIRO SE RASPLAKAO PRED KAMERAMA: Evo ko mu je naterao suze na oči! (VIDEO)

On nije krio emocije kad je upitan za svoju najmlađu ćerkicu.

08.02.2024 13:40

ROBERT DE NIRO SE RASPLAKAO PRED KAMERAMA: Evo ko mu je naterao suze na oči! (VIDEO)
Printscreen Youtube/PageSix

Čuveni glumac Robert De Niro (80) rasplakao se nedavno pred kamerama. Holivudska legenda nije mogao da sakrije suze tokom intervjua za Page Six na pomen njegove najmlađe, desetomesečne ćerkice Đijom. Na srcedrapajućoj fotografiji koju su preneli svi svetski mediji može se videti kako on drži bebu u naručju, nežno prislanjajući obraz uz njenu malu glavicu. 

Tanjug/AP

Legendarni glumac je najmlađe dete dobio prošlog proleća sa svojom 25 godina malađom devojkom

Osvojila srce

De Niro je pre nekoliko dana prvi put javno progovorio o svom 7 detetu koje je dobio sa svojom devojkom Tifani Čen. On ne krije da je malena devojčica Đijom u potpunosti osvojila njegovo ali i srce njegove porodice.

Ona je preslatka. Sva moja deca su vrlo uzbuđena zbog nje. Čak i unuci. Ona im je tetka, iako će oni uskoro biti tinejdžeri - objasnio je vremešni glumac.

Pored najmlađe ćerkice koja će za dva meseca proslaviti prvi rođendan, čuveni glumac je otac Drine (56), Rafaela (47), blizanaca Julijana i Arona (28), Eliota (25) i Helene (12). Takođe ima četvoro unučadi, uključujući Drininog sina Leandra, koji je tragično preminuo sa 19 godina nakon slučajnog predoziranja. 

Tifani Čen je instruktorka borilačkih veština i u vezi je sa legedarnim glumcem već dve godine. Njihova romansa je pod budnim okom javnosti zbog višedecenijske razlike u godinama, ali njima to izgleda ne smeta da uživaju u svojoj ljubavi zajedničkom detetu. 

- Tako je kako je. Ne radim teške stvari. Ja sam tu, podržavam svoju devojku, ali ona radi sav posao. I imamo pomoć, što je veoma važno - rekao je legendarni glumac prošle godine za Gardijan nakon rođenja ćerkice.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)