Zanimljivosti

ROBERT DE NIRO U 79. GODINI DOBIO SEDMO DETE: Svi govore o partnerki vremešnog glumca (FOTO)

Lepe vesti u domu holivudske zvezde.

09.05.2023 16:22

ROBERT DE NIRO U 79. GODINI DOBIO SEDMO DETE:  Svi govore o partnerki vremešnog glumca (FOTO)
Tanjug/AP

Holivudski glumac Robert De Niro (79) je objavio da je dočekao svoje sedmo dete. Informaciju o proširenju porodice mesecima je držao u tajnosti.

Javnost je ostala potpuno bez teksta nakon intervjua glumca koji je dao novinarki za ET Kanada. Nakon njenog pitanja kako je biti otac šestoro dece, on je odgovorio: 

- Zapravo sedam. Upravo sam dobio bebu - kratko je rekao De Niro i potpuno iznenadio svoje fanove. 

Iajo je podelio ove lepe vesti, nije otkrio pol i ime bebe. Glumac je takođe skrivao identitet majke svoje bebe.

Poslednji put je bio povezan sa instruktorkom borilačkih veština Tifani Čen, sa kojom je primetio da se drži za ruke u julu 2022.

 

 

Dalje je rekao da veruje „u ljubav prema i nežnost u vaspitanju, uprkos tome što ponekad mora da bude strog u vezi sa stvarima“.

Američki glumac dodao je:

- Mislim, ne postoji način da se to zaobiđe sa decom. Ne volim da moram da postavljam autoritet i pravila i slične stvari - objasnio je Robert u intervjuu za kanadske medije.

 

Robert se razveo od svoje 20-godišnje supruge, Grejs Hajtauer, 2018. On deli dvoje dece - Drenu (51) i Rafaela (46) sa svojom prvom ženom Dajen Abot i dvoje dece - Eliota (25) i Helen (11) - sa bivšom ženom Grejs. On je takođe otac sinova blizanaca Arona i Džulijana (27) sa bivšom devojkom Toki Smit

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)