Zanimljivosti

DOKTOR RASKRINKAO BREDA PITA: Tajna njegove mladolikosti je ipak u operacijama?

Svi se godinama čude kako holivudski lepotan ne stari niti dana.

28.01.2024 09:30

DOKTOR RASKRINKAO BREDA PITA: Tajna njegove mladolikosti je ipak u operacijama?
Tanjug - Ap photo

Godinama je javnost bila fascinirana navodno večno mladolikim izgledom popularnog holivudskog glumca Breda Pita (60), a spekulacije o mogućim kozmetičkim procedurama su bile uveliko prisutne. Sada se jedan doktor oglasio tvrdeći da je holivudski zavodnik zaista išao pod nož. Doktor Džoni Beteridž je uporedio fotografije Breda Pita sa dodele Oskara 2020. sa onima sa Vimbldona prošle godine.

Dr. Beteridž je istakao: "Ovo je bilo pre četiri godine, 2020. godine, i možete videti da pokazuje normalne znakove starenja. Duboke bore, gubitak volumena oko očiju i centralnog dela lica, i blago opuštanje kože u donjem delu lica."

Doktor je primetio da je Bredova transformacija postala primetna na Vimbldonu, izjavljujući, "Pogledajte promenu na njegovom licu i kako izgleda mlađe kada ga vidite sa boka. Možete videti da je promena u konturi donjeg dela lica zaista impresivna, i možete zaključiti da je ovo povezano sa zatezanjem lica kada vidite ovaj ožiljak." Takođe je spomenuo da se ožiljci od zatezanja lica vide na Bredovim ušima.

Kontroverza otkrivena

Otkriće dr. Beteridža ponovo je stavilo u fokus dugu kontroverzu oko Bredovog mladolikog izgleda. Javnostova radoznalost o tome kako slavni ljudi pobeđuju prirodni proces starenja nailazi na fascinaciju i skepticizam.

Razumevanje uticaja slavne kulture

Slučaj Breda Pita je samo jedan primer kako slavna kultura utiče na društvene percepcije starenja i lepote. Intenzivno ispitivanje javnih ličnosti poput Pita često vodi do obimnih diskusija o kozmetičkim procedurama, starenju i pritiscima održavanja mladolikog izgleda pod reflektorima.

Potraga za večnom mladošću

Potraga za mladolikošću je česta tema u zabavnoj industriji, gde održavanje mladolikog izgleda često se povezuje sa uspehom i relevantnošću. Kontroverza oko navodnih kozmetičkih poboljšanja Breda Pita baca svetlo na širu društvenu opsesiju mladošću i lepotom.


Debata oko Bredovog večno mladolikog izgleda i dalje privlači pažnju javnosti, pokrećući diskusije o uticajima slavne kulture i društvenoj opsesiji mladošću. Dr. Beteridžove tvrdnje dodatno raspiruju spekulacije, dok fascinacija Bredovim navodno večnim izgledom podstiče razmišljanja o društvenim standardima starenja i lepote.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)