Zanimljivosti

DECA BRANISLAVA LEČIĆA IZGLEDAJU KAO MODELI: Ana i Ivan osvojiće vaša srca (FOTO)

Naslednici iz prvog braka poznatog glumca nisu deo medijske pompe.

25.01.2024 09:20

DECA BRANISLAVA LEČIĆA IZGLEDAJU KAO MODELI: Ana i Ivan osvojiće vaša srca (FOTO)
Foto: Đorđe Kojadinović

Ana Lečić, ćerka poznatog glumca Branislava Lečića iz prvog braka, već od najranijeg detinjstva imala je priliku da bude okružena svetom glume i umetnosti. Rođena u umetničkoj porodici, Ana je nasledila talenat i ljubav prema glumi. Još dok je bila devojčica, pokazivala je interesovanje za scensku umetnost i često je pratila oca na snimanja i predstave.

instagram/printscreen/analecic5

Ana Lečić

Nakon završetka srednje škole, Ana se odlučila za studije glume na prestižnoj umetničkoj akademiji. Tokom studija, isticala se svojom posvećenošću i talentom, te je brzo privukla pažnju svojih profesora i kolega. Nakon diplomiranja, Ana je započela svoju profesionalnu karijeru, nastupajući u pozorištu, televizijskim serijama i filmovima.

Nakon nekoliko zapaženih uloga, Ana Lečić je privukla pažnju publike i kritike svojim izuzetnim glumačkim umećem. Njena harizma i talent su je brzo lansirali među poznate i cenjene glumce mlađe generacije. Ubrzo je postala omiljeno lice na malim i velikim ekranima, a njeni nastupi su bili nagrađivani i pohvaljivani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Pored uspešne glumačke karijere, Ana Lečić se ističe i svojim angažmanom u različitim humanitarnim akcijama i promociji kulture. Svojim primerom i javnim delovanjem, ona inspiriše mlade ljude da se bave umetnošću i da se angažuju u zajednici.

Osim Ane, Branislav ima i sina Ivana koji živi daleko od medijske pompe i o njegovom životu se gotovo ništa ne ne zna. On je očigledno, za razliku od oca i sestre odlučio da se ne bavi javnim poslom i ne bude deo javne sfere.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)