Brak i veze

KAKO SU SE UPOZNALI DEJAN MILOJEVIĆ I NATAŠA: Velika ljubavna priča sa tragičnim krajem!

Više puta je i sam isticao da se nikad nije pokajao što se oženio mlad i da je supruga najzaslužnij za njegov uspeh.

19.01.2024 20:00

KAKO SU SE UPOZNALI DEJAN MILOJEVIĆ I NATAŠA: Velika ljubavna priča sa tragičnim krajem!
Starsport, Facebook

Čuveni košarkaški as i legenda Partizana Dejan Milojević premunuo je iznenada od posledica srčanog udara u noći između utorka i srede. Osim blistave košarkaške i trenerske karijere iza njega je ostala neutešna porodica supruga Nataša i deca Nikola i Maša.

Gorostas velikog srca, kako ga opusuju prijatelji, čuvao je porodicu daleko od očiju javnosti pa se o njegovom privatnom životu zna vrlo malo.

AP Photo/Jeff Chiu

Dejan Milojević je čuvao porodicu od očiju javnosti

 

Mnogo su se voleli

Kako je sam Milojević rekao pre nekoliko godina za medije, osim trenera sa kojima je sarađivao, za njegov uspeh i blistavu košarkašku karijeru najzaslužnija je podrška supruge Nataše.

- Oženio sam se mlad sa samo 23 godine i nikad se nisam pokajao. T je jedna od boljih stvari koju sam uradio u životu. Moja supruga je zaslužna za uspeh u mojoj karijeri - rekao je tada on.

Malo je poznato da je ovaj par delio veliku ljubav koja se danas retko sreće. Upoznali su se jako mladi kada je on bio na pragu velike karijere na košarkaškim terenima.

- Dejanova majka je jedno vreme držala pomerance. Nije to ona radila zbog novca već iz ljubavi prema životinjama. Jednog dana u njihov dom je došla Nataša sa namerom da kupi psa. Tu u kući je upoznala Dejana, planula je ljubav, venčali su se i dobili decu. Taj pas je postao njihov kućni ljubimac koga su svi obožavali. Dejan i Nataša su se mnogo voleli. Ona je nežna i osetljiva... Ovo je tragedija... Ne znam kako će ona sve preživeti - rekao je prijatelj blizak porodici Milojević. 

Prema njegovim rečima Dejan je imao velike planove za budućnost.
- Uvek je bio nasmejan i raspoložen, bilo mu je dobro u Americi ali je sanjao da se sa porodicom vrati u Srbiju i u Beograd. Samo u Srbiji se osećao svoj na svome. Plan je bio da ostanu u Americi dok deca ne završe školu a potom da se svi vrate kući u Beograd. Bila je to retko skladna porodica, a njihova ljubav vidljiva i gotovo opipljiva - dodao je on.

Podsećamo, Dejan Milojević je preminuo u 47. godini od posledica teškog srčanog udara koji zadobio  tokom večere sa timom u Solt Lejk Sitiju. Tokom uspešne košarkaške karijere igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine. Sa srpskom reprezentacijom je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. 

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je proveo 8 godina, potom godinu dana u podgoričkoj Budućnosti da bi 2021. godine otišao u Ameriku i bio je asistent prvom treneru timu u Golden Stejt Voriors s kojim je 2022. godine postao NBA šampion.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)