Zanimljivosti

GLUMČEVO TELO PRONAŠLI SU ALASI: Predragova smrt obavijena je velom misterije i 3 decenije kasnije zbog jednog detalja (FOTO)

Spekulacije o okolnostima Pepijevog odlaska ne jenjavaju.

23.01.2024 13:55

GLUMČEVO TELO PRONAŠLI SU ALASI: Predragova smrt obavijena je velom misterije i 3 decenije kasnije zbog jednog detalja (FOTO)
prentscreen/youtube/Ljigav Paškanat

Predrag Pepi Laković je ostvario značajnu karijeru kao jugoslovenski glumac, a publika ga najviše pamti po ulozi u seriji "Bolji život" gde je tumačio lik Bobinog ujaka Koste Pavlovića. Takođe, ostvario je zapaženu ulogu u kultnoj seriji "Kamiondžije" gde je igrao nastavnika muzičkog i ostvario nezaboravne scene sa Miodragom Petrovićem Čkaljom.

Njegova poslednja uloga bila je u filmu "Crna mačka, beli mačor" gde je tumačio lik muzičara. Nažalost, nije dočekao završetak snimanja ovog filma, jer je tragično preminuo neposredno nakon snimanja. Poznat kao veliki samotnjak, Predrag je često boravio u svojoj vikendici na Bisernom ostrvu gde je nažalost izgubio život 9. septembra 1997. godine. Imao je 68. godina. Njegovo telo pronašli su lokalni alasi na Mrtvoj Tisi, što je okolnost koja je dodatno obavila njegovu smrt velom misterije.

youtube screenshot/ Prljavi Hari

Predrag Laković u seriji "Bolji živoz"

Javnost je bila zaintrigirana, a kružile su različite spekulacije o okolnostima njegove smrti, uključujući i pitanja o prirodi same smrti. Spekulisalo se o tome da je glumac izvršio samoubistvo, međutim, ovakvi navodi nikada nisu zvanično bili potvrđeno.

Pored Predraga, i njegov brat blizanac Dragan Laković ostavio je trag u svetu zabave. Dragan je takođe bio glumac, poznat po svojim dečijim emisijama "Na slovo na slovo" i "Deco, pevajte sa nama", gde je svojim talentom i šarmom osvojio srca najmlađe publike.


Sećanje na Predraga Lakovića i danas budi emocije kod mnogih, a njegovo delo ostaje deo kulturnog nasleđa koje je neizbrisivo utisnuto u sećanje generacija.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)