Zanimljivosti

POTRESNE INFORMACIJE O ŽIVOTU BRUSA VILISA: Nove informacije o holivudskoj zvezdi nateraće vam suze na oči (FOTO)

Bolest je sve promenila.

23.12.2023 22:00

POTRESNE INFORMACIJE O ŽIVOTU BRUSA VILISA: Nove informacije o holivudskoj zvezdi nateraće vam suze na oči (FOTO)
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Polovinom februara tekuće godine odjeknula je vest o zdravstvenom stanju Brusa Vilisa koja je šokirala javnost. Holivudska legenda obolela je od frontotemporalne demencije (FTD). Glumac se tada trajno povukao iz filmske industrije, a njegovi fanovi širom sveta netremce prate svaku vest koja se objavljuje o njegovom zdravstvenom stanju. Iako su u početku gajili nade da će lekari uspeti da pronađu rešenje i izleče ga, čini se da ih ove dobre vesti ipak neće sačekati.

Poznati glumac proveo je Dan zahvalnosti okružen voljenima i pretpostavlja se da će isto učiniti i tokom ovog prazničnog perioda nakon što je dobio tešku dijagnozu. Njegova ćerka podelila je video na Instagramu prošlog meseca, prikazujući kvalitetno provedeno vreme sa svojim ocem kako drže jedno drugom ruke za stolom. Porodica je saopštila prošlog marta da se morao povući iz glume, a ranije ove godine potvrdili su precizniju dijagnozu frontotemporalne demencije.

Profimedia

Snažna podrška porodice velika je snaga Brusa Vilisa

Porodično okupljanje za Dan zahvalnosti

Dok su proslavljali Dan zahvalnosti zajedno, Brusova supruga Ema Heming Vilis podelila je fotografiju porodice, uključujući nju i glumčeve ćerke ćerke Mabel i Evelin, kao i njegovu bivšu suprugu Demi Mur i njihove ćerke Rumer, Skot i Talulu. Izrazivši zahvalnost za svoju složenu porodicu, napisala je: "Zahvalna sam što znam za ovakvu ljubav."


Prema izvoru bliskom porodici, Ema, Demi, Rumer, Sot i Tllula su provodile što više vremena uz njega, zajedno sa mlađim devojčicama Mabel i Evelin:

- Brus ima dobre i loše dane, ali u poslednja dva meseca, bilo je mnogo više loših dana nego dobrih. Ovo iskustvo ih je još više zbližilo. Niko ne zna koliko vremena Brusu preostaje, pa upijaju svaki trenutak proveden s njim. Brus ima negu 24 sata dnevno, ali uvek je uz njega barem jedan član porodice - rekao je izvor blizak porodici za Miror.

Tanjug/AP

Brus Vilis se polovinom februara povukao iz javnog života

Porodična podrška

Drugi izvor je potvrdio da je cela porodica odlučila da bude uz Brusa koliko god je to moguće te da su praktično stalno zajedno.

- Svi su tamo sve vreme. Kada je Brus dobio dijagnozu, svi su se ujedinili kako bi očuvali uspomene na porodicu i kako bi mu bili stalni podsetnik da ga vole. Sve se vrti oko njega - kaže izvor blizak porodici holivudskog superstara.


Bliska veza između Rumer i Brusa

Rumer, koja je oduvek imala veoma bliski odnos sa svojim ocem, navodno dovodi svoju osmomesečnu ćerku  da provodi vreme s Brusom. Drugi izvor otkrio je:

- Rumer želi da se Lueta upozna sa Bruseom. Želi da on bude aktivno uključen u život njene ćerke. To je veoma posebna veza - otkrio je anonimni izvor Mirora.

Porodica Villisa je odlučna da provede što više vremena s njim koliko god je to moguće, čime pokazuju snažnu podršku i ljubav prema svom voljenom ocu i suprugu

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)