Zanimljivosti

RASEL KROU POLOMIO OBE NOGE: Glumac nakon 10 godina saznao za povredu, lekar ostao u šoku kad je video snimak! (FOTO)

Znao je da nešto nije u redu, ali se nije obazirao.

18.02.2024 12:20

RASEL KROU POLOMIO OBE NOGE: Glumac nakon 10 godina saznao za povredu, lekar ostao u šoku kad je video snimak! (FOTO)
Printscreen/https://www.youtube.com/@MOVIECLIPS

Rasel Krou je nedavno otkrio da je polomio obe noge tokom snimanja scene za svoj film “Robin Hud”. Glumac je priznao da nije bio svestan da je slomio noge već je mislio da je u pitanju "mala neprijatnost" na setu akcionog filma.

- Skakao sam sa zamka na neravno i tvrdo tlo. Treba da smo pripremili tlo i postavili jastuk, ali smo žurili da završimo snimanje pre zalaska sunca - rekao je glumac.


Krou je ispričao da se zabrinuo zbog postavke scene neposredno pre skoka.

- Sa stotinama statista oko nas, strelicama koje lete i zapaljenim loncima koji su palili zamak, nije bilo povlačenja. Dok sam skakao, sećam se da sam pomislio, 'Ovo će boleti' - ispričao je za Pipl magazin.

Printscreen/https://www.youtube.com/@MOVIECLIPS

Rasel Krou polomio noge na snimanju filma "Robin Hud"

Krou je pokušao da sleti na prste kako bi bolje upio udarac, ali se seća da su mu peta prva dodirnula tlo - Bilo je kao električni šok koji je prošao kroz moje telo - rekao je Krou.

Posledice loma

Iako je osećao bol, Krou je nastavio sa snimanjem filma “Robin Hud”.

- Nikada nisam razgovarao o povredi sa produkcijom, nisam ni jedan dan odsustvovao zbog toga, jednostavno sam išao na posao- rekao je Krou.

Nakon nekog vremena, Krou je počeo da oseća "vrlo čudne bolove" u donjim nogama i odlučio je da se konsultuje sa lekarom.

Printscreen/https://www.youtube.com/@MOVIECLIPS

Glumac je otkrio povredu tek nakon decenije

Otkriće povrede

Lekar je pregledao Krouove rendgenske snimke i šokirao ga svojim otkrićem.

- Rekao mi je da su ostaci preloma vidljivi u obe potkolenične kosti. Da mi je osvežio pamćenje, pitao me je, 'Da li je to možda bilo pre 10 godina?' - govori glumac.

Krou je odmah shvatio da se radi o incidentu koji se dogodio na setu filma “Robin Hud”.

- Ispostavilo se da sam završio taj film sa slomljenim nogama. Sve zbog umetnosti. Bez gipsa, bez ortoza, bez lekova protiv bolova, jednostavno sam nastavio da idem na posao i vremenom su se same zacelile - otkrio je glumac.

Posledice loma na karijeru

Glumac je shvatio u retrospektivi da je nakon završetka produkcije filma “Robin Hud” uzeo godinu dana odmora pre nego što je ponovo počeo da radi. Naredni angažman bio je uloga Jor-El-a, oca Supermena, u filmu "Čovek od čelika" iz 2013. godine.

-Očigledno sam znao da nešto nije u redu -  rekao je Krou.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)