Zanimljivosti

JOVANA JOKSIMOVIĆ U NEOBIČNOM IZDANJU: U petoj deceniji oblači se kao devojčica, komentari se samo nižu! (FOTO)

Popularna voditeljka oduševila gledaoce u neočekivanoj kombinaciji.

18.01.2024 13:05

JOVANA JOKSIMOVIĆ U NEOBIČNOM IZDANJU: U petoj deceniji oblači se kao devojčica, komentari se samo nižu! (FOTO)
ATA Images

Jovana Joksimović (42) supruga pevača Željka Joksimovića voditeljsku karijeru počela je sa 18 godina a prvi angažman je imala na tadašnjoj BK televiziji gde je tada vodila emisiju "Blokbaster" koja se bavila filmskom industrijom. Već od 2005. godine počela je sa radom na Radio-televiziji Srbije gde je vodila "Jutarnji program". Mnogi najviše pamte period od 2010. godine kada je sa Srđanom Predojevićem vodila jutarnji program na TV Pink gde je provela nepunih 10 godina. Jovana je posle ružičaste televizije karijeru nastavila na TV Prva, a danas je ranoranioci gledaju na TV K1, gde vodi “Uranak”.

Joksimovićeva je prepoznatljiva po dugoj kosi koja oscilira od riđe do plave, kakva je u poslednje vreme. Širok osmeh je taj koji je uvek krasi, kao i prepoznatljiv karmin u nekoj jarkoj boji, najčešće crvenoj ili pink. Zato je mnoge iznenadila promena koja je naišla na salve pohvala.

foto:Vladimir Lukic

Jovana Joksimović jedna je od najpoznatijih voditeljki kod nas

Jovana  se uvek trudi da se oblači shodno prilici i svojim godinama, ali je nedavno u “Uranku” odlučila da se malo poigra i odene mladalačku kombinaciju pa svako ko je video teško da bi pomislio da je ova dama u petoj deceniji. Ona se odlučila za mini haljinicu od teksasa koju najčešće nose devojčice i to za model sa karnerima u predelu ramena i grudi, dok je i suknja po obodu imala identičan ukras. Celu kombinaciju voditeljka je uparila uz duge kožne čizme svetloplave boje visokih potpetica, koje su bile gotovo iste nijanse kao i haljina. Jovana se odlučila i da podigne kosu, što retko kad čini, dok je i šminka bila umerenija, a izostao je i njen prepoznatljiv ruž u jarkoj boji. Umesto toga ponela je neutralnu nijansu karmina. 

 

 

Fotografije su u rekordnom roku dobile veliki broj sviđanja na Instagramu, a komentari su se ređali. 

- Jedna od najharizmatičnijih lica na malom ekranu. Svaka čast.

- Lepota i pamet na jednom mestu.

- Lepša nego ikada!

- Kao devojčica.

- Meni se lično sviđa kad je karmin u nekoj intenzivnoj boji, al' za promenu može i ovako.

- Uvek lepo obučena.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)