Zanimljivosti

KSENIJA KNEŽEVIĆ U MINIJATURNOJ HALJINI DUBOKOG DEKOLTEA, I TO NA SNEGU: Svi se pitaju šta joj je to ispod haljine?! (FOTO)

Bivša članica poznatog sastava Hjurikejn raspalila maštu svih fanova na velikom minusu, ali jedan detalj privukao je najviše pažnje.

16.01.2024 18:00

KSENIJA KNEŽEVIĆ U MINIJATURNOJ HALJINI DUBOKOG DEKOLTEA, I TO NA SNEGU: Svi se pitaju šta joj je to ispod haljine?! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Ksenija Knežević, poznata je kao najatraktivniji deo sastava Hjurikejn, koji nas je svojevremeno predstavljao na Evroviziji. Njena dalja samostalna pevačka karijera nije nimalo slučajna, budući da je talenat nasledila od oca, crnogorskog pevača Nenada Kneževića Kneza.

Nije retkost da Knezu redovno pristižu čestitke zbog glasa i stasa koji krasi njegovu ćerku. Ksenija se nedavno požalila kako želi da dodatno smrša, a ako je suditi po najnovijim fotografijama, izgleda da joj je to pošlo za rukom. Upravo ona je zagrejala hladne zimske dane nesvakidašnjim stajlingom.

Pevačica je pozirala u svetloplavoj kratoj haljini dugih rukava, krajnje neobičnog kroja. Rukavi su izgledali kao da imaju dodatni deo u vidu polu-rukavica, dok je i ostatak bio neobičan. Naime, iako je haljina navodno bila “zatvorena do grla”, imala je duboki prorez na grudima koji je isticao Ksenijin bujni dekolte. Oko vrata je imala roze i plave detalje koji su koloritno razigrali ovu odevnu kombinaciju. 

Ksenija je uslikana na snegu samo u malenoj plavoj haljini, a budući da je na prvoj fotografiji vukla donji deo haljinice nadole, delovalo je kao da joj je hladno. Mnogi su se pitali šta je to pevačica obukla ispod haljine, budući da je imala mrežasto-rupičaste čarape koje su pojedini pratioci okarakterisali kao heklane. Kneževićeva je uz svetloplavu haljinu i neobične mrežaste čarape obula i papuče leopard desena. Izgleda da kod nje ne važi pravilo da “manje je više”. 

Njeni fanovi bili su oduševljeni njenim izgledom, pa nisu mnogo pažnje posvećivali detaljima njenog stajlinga. Jedino su čarape unele manju pometnju, kao i činjenica da stoji bez jakne na snegu i minusu.

 

 

Fotografije su dobile više od 17.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Mene samo brine da se tako lepa ne prehladiš na snegu.

- Bravo za liniju, kraljice!

- Čista egzotika!

- Britni fazon!

- Meni je ovo više Barbi.

- Ma sirena nad sirenama.

- Nenade, svaka čast!

- Ko ti štrikao čarape? - glasili su neki od komentara ispod fotografija koje je lepa Ksenija podelila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)