Zanimljivosti

SLOBODA MIĆALOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Fanovi oduševljeni, čeka se reakcija njenog muža! (FOTO)

Glumica objavila prisne fotografije sa kolegom Dejanom Kecojevićem.

19.12.2023 18:00

SLOBODA MIĆALOVIĆ U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA: Fanovi oduševljeni, čeka se reakcija njenog muža! (FOTO)
Instagram-sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović (42) važi za jednu od najlepših domaćih glumica, a mnogi je nazivaju i srpskom Monikom Beluči. Popularnost je stekla odmah posle fakulteta, a njen suprug, glumac Vojin Ćetković, primetio ju je na snimanju serije "Zona Zamfirova". Ipak, prema njegovim rečima, tada nije ni pomislio da bi njih dvoje mogli da budu par, a ponajmanje da će se venčati i zasnovati porodicu. 

Ali, sudbina je imala drugačije planove, zaljubuli su se i venčali, a ubrzo su dobili i bliznakinje Veru i Milu (13). Njihov brak veće deceniju i po važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a oboje plene harizmom. Sloboda je više puta isticala koliko joj znači podrška supruga i da je porodica za nju neprocenjiva. 

Međutim, poslednjom objavom na društvenim mrežama lepa glumica je zapanjila svoje fanove. Sloboda se slikala u prisnom zagrljaju sa kolegom.

TANJUG / ZORAN ZESTIC

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Naime, Mićalovićeva glumi glavnu ulogu u predstavi “Vatre”, po motivima istoimenog dela Margerit Jursenar, u režiji Karme Portačeli. Komad, čiju adaptaciju potpisuje Marija Velasko, deo je velikog projekta Unije teatara Evrope, u kom se u koprodukcijama udružuje 15 najznačajnijih teatarskih kuća. JDP učestvuje u koprodukciji sa Nacionalnim teatrom Katalonije iz Barselone, a predstava je premijerno izvedena još u februaru ove godine. 

Sloboda glumi glavni lik, dok je glavna muška uloga pripala glumcu Damjanu Kecojeviću. Damjan je upravo taj muškarac koji je drži u zagrljaju i zbog koga lepa Sloboda lije suze tokom zahtevne predstave. Mićalovićeva u predstavi imam izazovne scene sa kolegom što je i zabeleženo na slikama koje je ona objavila na svom Instagram nalogu. 

 

 

Fotografije Damjana i Slobode sa predstave su za svega nekoliko sati dobile 2.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Jedva čekam!

- Sloboda je najbolja!

- I Damjan je divan!

- Ljubavne vatre?

- Vatre u srcima i vatrena Sloboda, jednom rečju: ljubav.

 

 

Glumica je svojevremeno otrila da su probe, uprkos jezičkoj barijeri koja je postojala između domaćih i španskih članova ekipe, prošle u najboljem redu, navodeći da su uspeli su da se sporazumeju bez previše reči.

- Ovo je bilo jedno veličanstveno putovanje. Zahvalna sam celoj ekipi što nam je dala priliku da sarađujemo sa Karmom Portačeli i Marijom Velasko. Dve kulture su se sukobile u pripremi ovog komada. Naizgled, mi imamo jedan način rešavanja problema, a oni sve rade drugačije. Radila sam i prethodno sa strancima na filmu. Pozorište je nešto potpuno drugačije, potrebna je reč kojoj se veruje - istakla je glumica za medije po premijeri predstave.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)