Zanimljivosti

OSVANUO VIDEO IZ KREVETA SLOBODE MIĆALOVIĆ: Glumica tajno snimljena u zagrljaju ovog lepotana (VIDEO)

U pozadini se čula samo muzika.

23.09.2023 15:05

OSVANUO VIDEO IZ KREVETA SLOBODE MIĆALOVIĆ: Glumica tajno snimljena u zagrljaju ovog lepotana (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Sloboda Mićalović (42) važi za jednu od najlepših domaćih glumica, a mnogi je nazivaju i srpskom Monikom Beluči. Zbog prirodne lepote koju decenijama neguje, mnogim damama je postala uzor i neko kome se dive. Uprkos snažnim kampanjama o tome šta danas znači "ženska lepota", a ona je daleko od prirodne, glumica je ostala dosledna sebi.

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica

Slobodu je čak i američki portal „Beautiful Vomen Pedia” proglasio za najlepšu prirodnu glumicu sveta. Ovaj portal često pravi izbore najlepših žena, a ovoga puta Sloboda je na vrhu liste.  Sloboda je često govorila svoja razmišljanja o prirodnim lepotama i njihovom značaju. Ona veruje da će prirodna lepota spasiti svet. Iako je u četrdesetim, njene blistave oči, dečja radost, šarmantne rupice i besprekoran ten ostavljaju snažan prvi utisak. Ima uspešnu profesionalnu karijeru u filmu, televizijskim serijama i pozorištu. Sloboda je poznata i po tome što pažljivo razlikuje svoj profesionalni i privatni život. U javnosti se pojavljuje samo kada to zahteva njena profesija ili drugi angažman. 

Međutim, aktivna je na društvenim mrežama, prevashodno na Instagramu gde sa fanovima deli pojedine segmente iz svog života. Jedan snimak posebno je privukao pažnju javnosti. Naime, a njemu je glumica usnimljena kako spava, a uz nju se ušuškala njena kuca. U pozadini se samo čula muzika, a Slobodina prirodna lepota ponovo je došla u prvi plan.

Ovaj snimak ima čak 8.000 lajkova, a komentari su se samo nizali.

- Bobo, zar i ti sa kučetom? a Mila i Vera?

-Doživotna ljubav i ništa slađe.

-Po mom mišljenju danas najlepša glumica u nas Srba.

-Preslatko, ovo je ljubav za ceo život - samo su neki od brojnih poruka koje je Sloboda dobila na Instagramu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)