VIP saveti

IZNENADIĆETE SE KAD ČUJETE KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠILA MARIJA KARAN: Ovu informaciju je malo ko znao o lepoj glumici (FOTO)

Oduvek je ulagala u obrazovanje pored razvijanja talenta.

01.09.2023 16:01

IZNENADIĆETE SE KAD ČUJETE KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠILA MARIJA KARAN: Ovu informaciju je malo ko znao o lepoj glumici (FOTO)
Profimedia

Glumica Marija Karan (41) već godinama živi u Americi gde je i zasnovala porodicu sa producentom Džoelom Lubinom sa kojim je dobila sina Marka Lea. Kako je godinama živela u Sjedinjenim Američkim Državama, nije ni bilo čudno što je upravo tamo pronašla ljubavnu sreću. 

Dok je pokušavala da ostvari holivudski san, nedosanjan brojim srpskim glumcima, njena popularnost u Srbiji nije jenjavala. Oduvek je smatrana jednom od najlepših domaćih glumica, te su brojni fanovi sa setom gledali njene starije role u kojima je blistala. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

Nakon što je napustila Srbiju, Marija je svoj život čuvala kao zmija noge, te se o njenoj privatnosti malo toga znalo. Još više je bila zatvorena za deljenje informacija nego kada je živela ovde. Međutim, neke stvari su se ipak saznale. Ono što je veoma zanimljivo jeste da je glumičin put u karijeri bio veoma netipičan. Još od tinejdžerskih dana pokazivala je talenat za glumu ali i prirodne nauke. Tako je po završetku osnovne škole upusala Zemunsku gimnaziju prirodni smer. Nakon toga je studirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Njene kolege sa klase su: Kalina Kovačević, Nada Macanković, Ana Marković i Nikola Rakočević. Prelomni trenutak desio se 2006. godine Marija je počela da živi u Londonu gde se školovala, a 2009. godine se preselila u Los Anđeles gde je počela da gradi karijeru.

instagram/marakaran

Marija Karan oduševljava prirodnom lepotom

- Amerika, London i svako drugo mesto gde sam živela dali su mi širinu, spremnost da prihvatim i donosim promene. Naučile su me da svaka situacija koja nam se dešava ima viši smisao i da se sve dešava se nekim razlogom koji je u tom trenutku dobar za nas. Uz pozitivan i čvrst stav, sva nova iskustva i prilike izgledaju kao blagoslov, nova ideja i šansa za dalji napredak. Prioriteti su mi i u profesionalnom i u privatnom životu da uživam i da u svakom trenutku budem prisutna. Srećna sam što mogu da budem i dobra majka i sestra, i ćerka i prijateljica, i glumica, kao i ambasador svoje zemlje kroz Fondaciju "Balkan Projects". Ispunjenje na jednom polju života čini me boljom na drugom - rekla je nedavno glumica u intervjuu za "Večernje novosti".

Iako su jedno vreme u javnosti više govorili o Marijinoj prirodnoj lepoti nego o talentu za glumu, ona je u godinama koje su usledile ipak srušila sve predrasude koje su se vezivale za nju. Osim što je lepa, ona je i sposobna, talentovana i nadasve uspešna u svemu što radi. Jedino što joj nije pošlo za rukom u svom tom raskošu jeste da održi bračnu sreću. Marija i Džoel su se razveli posle šest godina ljubavi. Nakon svega ostali su u korektnim odnosima i zajedno brinu o sinu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Moravka

01.09.2023 19:08

i koju skolu je zavrsila?