Zanimljivosti

SUDBONOSNO POZNANSTVO PRETVORILO SE U LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Evo kako je glumica Milena Predić upoznala supruga sa kojim ima dva sina (FOTO)

Odmah su znali da su stvoreni jedno za drugo.

16.09.2023 16:42

SUDBONOSNO POZNANSTVO PRETVORILO SE U LJUBAV ZA CEO ŽIVOT: Evo kako je glumica Milena Predić upoznala supruga sa kojim ima dva sina (FOTO)
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/

Glumica Milena Predić (42) nakon nekoliko godina pauze, ponovo se našla u žiži javnosti u koju ju je vratila glavna uloga u filmu "Sveta Petka:Krst u pustinji".Jedno vreme njena filmska karijera bila je na pauzi te je u poslednjih 10 godina imala tek tri filmske uloge.

Međutim, pauza koju je napravila bila je opravdana i svakako joj je promenila život. Tokom tog perioda ostvarila se kao majka rodivši sinove Savu (10) i Iliju (8). Nije želela da propušta nijedan segment njihovog odrastanja te se posvetila kućnim obavezama i poziv glumice stavila na čekanje. U ovoj ofluci velika podrška bio joj je suprug Marko Jocić koji je ujedno i filmski prodicent.

 

 

Zanimljivo je da su se Milena i Marko upoznali zahvaljujući filmu. Radili su zajedno “Zonu mrtvih” Milana Todorovića i Milana Konjovića.

Šest meseci posle toga putevi su nam se ukrstili i brzo smo se prepoznali. Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva “donosimo” kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa - govorila je svojevremeno Milena u intervjuu za Gloriju.

 

 

Ona je objasnila i kako je oduvek znala da će biti majka sinova, a ta želja joj se i ostvarila.

- Naš narod lepo kaže: “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.” Dugo sam priželjkivala da imam mnoštvo poslovnih obaveza, pošto u poslednje tri-četiri godine uopšte nisam glumila.  Kad smo dobili decu, nepravedno smo se podelili, suprug je radio, a ja sam sve vreme brinula o klincima. Arhetipski, bila sam u kući i čuvala ognjište, a on je lovio zver da nas sve nahrani. Rodila sam dvoje dece zaredom i želela sam da budem uz njih dok su bili baš mali, ali sam, s druge strane, osećala i potrebu da glumim. Verujem da svaka majka razmišlja na sličan način kad treba da pomiri posao i porodični život. Ali, uz dobru organizaciju, rad, red i disciplinu, sve se može - rekla je Milena.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)