Zanimljivosti

UZBUDLJIV ŽIVOT NAJVOLJENIJE SRPSKE GLUMICE: Velika ljubav Branke Katić bio je čuveni vaterpolista (FOTO)

Kako je jednom prilikom ispričao ovaj as ostali su u dobrim odnosima čak su im se i deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja.

09.09.2023 18:01

UZBUDLJIV ŽIVOT NAJVOLJENIJE SRPSKE GLUMICE: Velika ljubav Branke Katić bio je čuveni vaterpolista (FOTO)
Tanjug/AP

Branka Katić (53) važi za najvoljeniju srpsku glumicu. Publika je obožava, za nju se otimaju režiseri a uspešnu karijeru napravila je i u inostranstvu uključujući značajne uloge u nekoliko holivudskih hitova.
Glumom je počela da se bavi sa 15 godina u filmu "Nije lako s muškarcima" gde je igrala Tanju ćerku Milene Dravić.

Tanjug/AP

Branka Katić maestralno odigra svaku ulogu

Pozitivna energija

Uvek sa širokim osmehom i pozitivnom energijom Branka je osvojila publiku likom luckaste Bube u hit filmu Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli". Iako je mnogi svrstavaju u komičarke njena rola Jelene u "Ubistvu s predumišljajem" uz Nebojšu Glogovca ostala je upisana zlatnim slovima u srpskoj kinematografiji.

Obožavana, nagrađivana i uvek srdačno prihvaćena Branka je sreću našla uz engleskog režisera Džulijana Farinu s kojim ima dvojicu sad već odraslih sinova. Kako je jednom prilikom ispričala Branka njihova ljubavna priča je počela jedne lepe večeri u maju.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - rekla je svojevremeno naša glumica.

Zbog njega je napustila sve i otputovala najpre u London, a kasnije u Los Anđeles. Ali, se uvek iznova vraćala u rodni Beograd. Čak ni ljubav prema Džulijanu nije mogla da je zadrži duže vreme daleko od Srbije.

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš - slikovito je opisala brak sa Džulijanom naša glumica.

Tanjug/AP

Branka prosto zrači pozitivnom energijom

Legendarni as

Branka nerado priča o privatnom životu, pa su mnogi gotovo zaboravili da je ona pre Džulijana bila u vezi sa našim nekada čuvenim vaterpolistom Igorom Milanovićem. 

Svoju ljubav čuvali su daleko od očiju javnosti iako su oboje u to vreme bili izuzetno popularni. Međutim, njihova romansa se završila i svako je krenuo svojim putem kako im je odredila sudbina. 

Govoreći o Branki legendarni vateropo as je priznao da se sa osmehom na licu i danas seti njihove mladalačke ljubavi.

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas - rekao je jednom prilikom Igor Milanović. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)